.

BlueberryDynamic002-lowres.jpg
 

KICKASS

opleiding, coaching & resources


Je eigen business runnen op een manier die helemaal eigen is, is no piece of cake. Daarom is alles wat ik maak volledig gericht op jou. Op wie jij bent en wat jij nodig hebt. Zodat je knalgoed wordt en blij van wat je doet.

 
 
B. Business - Virtual Assistant Opleiding

OPLEIDING

b. business

Wil je all the way? Echt voor jezelf beginnen en alle kneepjes van dit prachtige vak leren? Dan is het B. Business programma voor jou. Het is het allerleukste ondernemerstraject voor startende Virtual Assistants. Het is intensief, het is diepgaand en het is vooral ontzettend persoonlijk. En je krijgt mij er volledig bij als je business partner-in-crime.  

 
Wordt een KICKASS virtual assistant

BASISTRAINING

b. a kickass virtual assistant

Wil je eerst kennismaken met het vak? Twijfel je nog? Of werk je juist al lang als VA en wil je gewoon eens lekker je huidige business op z'n kop gooien? Deze 9-daagse online basistraining is dan precies wat je nodig hebt. We gaan terug naar de basis, naar het avontuur en de vrijheid waar je zo naar verlangt. 

 

officiële documenten

Algemene voorwaarden, overeenkomst en wow-je-klant document

Je bent op het punt in je business waarop je officiële documenten nodig hebt. Speciaal daarom heb ik een jurist Algemene Voorwaarden & een Overeenkomst laten opstellen voor Virtual Assistants én ik geef je een heel mooi extra document waarmee jij je kan onderscheiden van andere VA's en meteen een killer dienstverlening neerzet, het WOW-je-klant document.

 

GRATIS


Ontchaos 2-daagse

GRATIS

ONTCHAOSSEN

Een soepel gesmeerde machine werkt beter dan een roestig ding waar schroefjes missen, toch? Dat geldt ook voor de inrichting van je laptop en online programma's. Opruimen en reorganiseren is nodig voor een sterke fundering. Zodat jij daarna alle ruimte hebt om keihard de wereld te veroveren en iets moois op te bouwen. Ik geef je documenten om je te begeleiden, jij doet het werk.