Blueberry Dynamic
Blueberry Dynamic
Forget the rules, Do your own thing

About

banner01.jpg

Blueberry Dynamic is de momenteel grootste virtual assistant opleider van Nederland. Het bedrijf is in 2014 opgericht door Thamara Zijlstra en is inmiddels uitgegroeid tot een officieel opleidingscentrum voor virtual assistants.

Voordat Thamara anderen is gaan opleiden heeft ze eerst zelf een aantal jaar gewerkt als virtual assistant. Ze heeft zich het vak zelfstandig eigen gemaakt in een tijd dat de virtual assistant nog praktisch onbekend was in Nederland. Een opleiding van enig niveau bestond toen nog helemaal niet.

Inmiddels is dat wel anders. Het beroep virtual assistant krijgt steeds meer bekendheid en er ontstaat een enorme vraag naar goed opgeleide professionals. 

Een opleiding bij Blueberry Dynamic leert je niet alleen professioneel werken op hoog niveau, wij leren je een nieuwe manier van leven. Blueberry Dynamic is de enige opleider die veel aandacht besteedt aan lifestyle, zelfkennis en de mentaliteit die nodig is voor succes in een steeds competitiever wordende markt.     

 
 Foto door Fleur Beemster

Foto door Fleur Beemster

 

Thamara zijlstra

"Ik heb van jongs af aan veel gereisd en wilde dat na mijn studie Culturele Antropologie absoluut niet opgeven. Ik ben na mijn afstuderen meteen op zoek gegaan naar een manier om op serieus niveau werk te doen voor anderen zonder daarbij gebonden te zijn aan een vaste werkplek. Dat was in het begin een enorme uitdaging, maar ik ben er met vallen en opstaan ingerold door online hulp en ondersteuning aan te bieden aan bedrijven en ondernemers.

De virtual assistant was op dat moment in Nederland nog vrijwel onbekend, maar ik merkte toen al dat er grote behoefte was aan professionele hulp op afstand. 

Het duurde dan ook niet lang voordat mijn succes als virtual assistant en de bijzondere balans tussen werken en reizen die ik in mijn leven had gecreëerd begon op te vallen. Vanuit mijn omgeving kreeg ik steeds vaker de vraag hoe ik dat voor elkaar had gekregen. Daarin zag ik een kans om mijn kennis en ervaring over te dragen en op die manier nog meer mensen te kunnen helpen. Dat was het begin van Blueberry Dynamic in 2014. Sindsdien heb ik al honderden mensen kunnen begeleiden en op weg geholpen naar een succesvolle freelance carrière als virtual assistant,

Ik ben er erg trots op dat ik al zoveel mensen heb kunnen helpen om als zelfstandig VA aan het werk te gaan en zo meer vrijheid en uitdaging in hun leven te creëren." 

- Thamara -