Blueberry Dynamic

vrijheid

BlueberryDynamic003.jpg

Je leest steeds vaker verhalen van avontuurlijke mensen die zichzelf digital nomad of wereldburger of zoiets noemen. Ze plaatsen jaloersmakende foto's op Instagram, in bikini en met zo'n grote kokosnoot voor hun zongebruinde bolletje. Ze vertellen erbij dat ze dit dagelijks doen, na een rondje poedelen in een belachelijk paradijselijk blauwe zee. En tussen de bedrijven door, op diezelfde plek, werken ze vanachter hun laptop en verdienen ze hun salaris.

'Shit, waarom ben ik niet zo iemand?' Ik hoor het je denken. 

I hear ya, en jij kan absoluut zo iemand zijn. Bijna dan, want geloof me, Virtual Assistants die tussen het zwemmen/kokosnoot drinken/rondscooteren hun werk doen wantrouw ik altijd een beetje. Als zelfstandig Virtual Assistant moet je gewoon knalhard werken en de heerlijkheden van je eigen tijd bepalen zijn voor de pauzes. Maar damn, wat is dat een luxe. 

Met de huidige ontwikkelingen op het gebied van technologie, internet en maatschappelijke trends, zijn er in de afgelopen 15 jaar ongekende mogelijkheden ontstaan om je leven een heel andere draai te geven. Je werk en je 'echte' leven staan niet langer los van elkaar. 

En je hebt geen Dagobert Duck-achtige geldzwembaden nodig om waanzinnig werk te doen. Wat je nodig hebt, is vrijheid. De vrijheid om te kiezen hoe je je geld verdient, hoeveel tijd je daaraan besteedt en waar je je geld aan uitgeeft. En natuurlijk wat je doet met de tijd die je niet aan werk besteedt. Hoeveel tijd heb jij en wat doe je ermee?

 
There is always an alternative. Either/or thinking kills too many dreams too quickly.
— BARBARA SHER
 
BlueberryDynamic049-copy.jpg
 

Hallo

ik ben thamara

Ik ben miss Blueberry Dynamic. Ik heb geen huis, werk 100% online en ben fulltime wereldreiziger. Een paar lieve VA's hebben me 'de leukste Virtual Assistant-juf van de wereld' genoemd en zeggen dat werken met mij 'een positieve mindfuck is, die aanzet tot soul searching'. 

Mijn werk als Virtual Assistant trainer is voor mij de ultieme manier om mogelijkheden te creëren, zowel voor mijzelf als voor jou. Want niets is zo gaaf als je toekomst in eigen hand te nemen. Om de ballen te hebben om ja te zeggen tegen de dingen waar je stiekem van droomt, maar waarvan je jezelf wijs maakt dat het voor jou niet is weggelegd. Ik heb al jong geleerd dat ik de enige ben die ervoor kan zorgen dat ik krijg wat ik wil. Met Blueberry Dynamic laat ik jou zien hoe je dat ook doet.

Ik heb altijd een groots verlangen gehad naar vrijheid en verandering en ik heb een berg aan verschillend werk gedaan, zowel in loondienst als zelfstandig en in binnen- en buitenland. Totdat ik ervan begon te balen dat ik altijd op zoek was naar die ene fantastische baan die me exact gaf waar ik naar verlangde, maar die niet leek te bestaan. Als oplossing heb ik mijn eigen werk gecreëerd. 

Mijn succesvolle Virtual Assistant business heb ik ingeruild om 24/7 VA's to-be te begeleiden bij het ontwikkelen van een ultieme manier van leven. 

Benieuwd hoe anderen werken met mij ervaren? Lees de referenties hier.