header-214.jpg

Wij zijn Blueberry Dynamic

Sinds 2013 een hechte community van ambitieuze zzp’ers en een opleidingscentrum met lef. Wij zijn eigenwijs en anders dan anderen. Wij gaan verder waar andere opleiders stoppen.

Blueberry Dynamic is voor de zzp’ers die geen genoegen nemen met gemiddelde resultaten en het maximale uit hun freelance carrière willen halen. Wij helpen je stap voor stap met het vinden van de beste klanten, het creëren van een succesvolle onderneming, financiële vrijheid en een leven waar je elke ochtend vol enthousiasme je bed voor uitspringt.

Wil je weten wat een opleiding voor jou kan betekenen? Klik Hier...
 

Wie zijn wij?

Wij zijn Lior en Thamara, twee non-conformisten en eigenwijze doorzetters met uitgesproken ideeën over werk, vrijheid en ondernemerschap. Wij hebben meer dan 10 jaar ervaring in het vinden van onze eigen weg als zelfstandig ondernemer.

Sinds 2013 delen wij met Blueberry Dynamic onze kennis en ervaring met iedereen die net zo eigenwijs is als wij. Wij willen jou aanmoedigen om echt voor jezelf te kiezen en betekenisvol werk te creëren waar je blij van wordt.

Wij zijn er om je dat extra zetje te geven zodat jij het beste in jezelf naar boven kunt halen. Wij helpen je met het vinden van nieuwe klanten en opdrachtgevers en geven je de tools en inzichten om meer te gaan verdienen met het werk dat je doet.Wij geloven. . .

  • in werken om te leven, niet in leven om te werken

  • in het loslaten van de regels en je eigen pad creëren

  • dat het omarmen van je eigenheid de sleutel is tot een authentieke onderneming

  • dat we samen sterker staan en dat als we elkaar helpen we allemaal succesvol kunnen zijn in wat we doen

Nieuwsgierig naar onze ondernemersfilosofie? Klik hier...