Blueberry Dynamic
Blueberry Dynamic
Forget the rules, Do your own thing
header-205-a.jpg

The Blueberry Academy

Opleidingen voor ondernemers met lef

next level social media marketing

Maar weinig ondernemers snappen echt hoe ze social media effectief kunnen inzetten voor het vergroten van hun eigen succes. In de Social Profit Masterclass brengen we daar radicaal verandering in. We zetten alles wat je weet over social media volledig op z’n kop. In de Social Profit Masterclass geven we je een gereedschapskist bomvol met technieken, strategieën, inzichten en resources om social media in te gaan zetten voor je eigen succes, op een manier zoals je dat nog nooit eerder hebt gedaan. In deze éénmalige 7-daagse training word je ingewijd in het deel van social media marketing dat voor buitenstaanders vaak verborgen blijft. Stap uit je comfort zone, vergeet alles wat je geleerd hebt over social media en word een echte netwerk expert.

Let op! Bij deze masterclass wordt persoonlijke begeleiding aangeboden in een live Facebookgroep.

Beschikbaarheid: éénmalig van 18 t/m 24 februari 2019
Prijs: €99,- (exclusief btw)

 Plan B. is onze praktijkgerichte zelfstudie voor starters. De opleiding begint bij de absolute basis en leidt op tot zelfstandig werkend virtual assistant. Plan B. biedt de houvast van een volwaardige opleiding zonder een vast studieschema. Met deze zelfstudie bepaal je zelf op welke momenten je studeert en kun je pauze nemen wanneer studeren even niet uitkomt. Plan B. is het totaalpakket van theoretische kennis en praktische vaardigheden waarmee je in een korte tijd zelfstandig aan het werk kunt zijn als virtual assistant. Als je maximale resultaten wil in een zo kort mogelijke tijd, met de flexibiliteit een opleiding te combineren met een vaste baan, een andere studie of een druk gezinsleven, dan is Plan B. zeker het programma voor jou.

Beschikbaarheid: Je kunt na betaling direct van start met de opleiding.
Prijs: €1450,- (inclusief btw)

B. Business is onze praktijkgerichte opleiding voor starters. B. Business begint bij de absolute basis en leidt in 16 weken op tot zelfstandig werkend virtual assistant. B. Business is het totaalpakket van theoretische kennis, praktische vaardigheden en persoonlijke begeleiding waarmee je in een korte tijd zelfstandig aan het werk kunt zijn als onafhankelijk virtual assistant. Als je ervan droomt je eigen baas te zijn, je maximale resultaten wil in een zo kort mogelijke tijd en je bent niet bang om daar keihard voor te werken, dan is B. Business zeker het programma voor jou.

Beschikbaarheid: De eerstvolgende startdatum is nog niet bekend.
Prijs: €4.186,- (inclusief btw)