Blueberry Dynamic
header-205-a.jpg

The Blueberry Academy

Opleidingen voor ondernemers met lef

Plan B. is onze praktijkgerichte zelfstudie voor starters. De opleiding begint bij de absolute basis en leidt op tot zelfstandig werkend virtual assistant. Plan B. biedt de houvast van een volwaardige opleiding zonder een vast studieschema. Met deze zelfstudie bepaal je zelf op welke momenten je studeert en kun je pauze nemen wanneer studeren even niet uitkomt. Plan B. is het totaalpakket van theoretische kennis en praktische vaardigheden waarmee je in een korte tijd zelfstandig aan het werk kunt zijn als virtual assistant. Als je maximale resultaten wil in een zo kort mogelijke tijd, met de flexibiliteit een opleiding te combineren met een vaste baan, een andere studie of een druk gezinsleven, dan is Plan B. zeker het programma voor jou.

Beschikbaarheid: Je kunt na betaling direct van start met de opleiding.
Prijs: €1450,- (inclusief btw)

next level social media marketing

Maar weinig ondernemers snappen echt hoe ze social media effectief kunnen inzetten voor het vergroten van hun eigen succes. In de Social Profit Masterclass brengen we daar radicaal verandering in. We zetten alles wat je weet over social media volledig op z’n kop. In de Social Profit Masterclass geven we je een gereedschapskist bomvol met technieken, strategieën, inzichten en resources om social media in te gaan zetten voor je eigen succes, op een manier zoals je dat nog nooit eerder hebt gedaan. In deze éénmalige 7-daagse training word je ingewijd in het deel van social media marketing dat voor buitenstaanders vaak verborgen blijft. Stap uit je comfort zone, vergeet alles wat je geleerd hebt over social media en word een echte netwerk expert.

Let op! Bij deze masterclass wordt persoonlijke begeleiding aangeboden in een live Facebookgroep.

Beschikbaarheid: De inschrijving is gesloten.
Prijs: €99,- (exclusief btw)

ONDERSCHEIDT JEZELF VAN AL DIE ZZP’ERS DIE HETZELFDE DOEN EN ZORG DAT KLANTEN JOU KIEZEN

Opvallen online is één van de meest toegankelijke manieren om je succesfactor flink te vergroten en het is helemaal niet zo moeilijk als het misschien lijkt. Toch lukt het de meeste ondernemers niet om eruit te springen en het hun potentiële klanten zo makkelijk te maken voor hen te kiezen. In deze actieve workshop geven we je een verse kijk op wat uniek zijn is en leren we je een methode om eruit te springen online zonder daarvoor dingen te doen die niet bij je passen. Authentiek, oprecht en helemaal jij dus. Met als doel? Opvallen, zodat de voor jou perfecte klanten je weten te vinden en jij het werk kunt doen dat je zo leuk vindt en het inkomen verdient dat past bij het leven dat je wilt leven.

Let op! Bij deze workshop wordt persoonlijke begeleiding aangeboden in een live Facebookgroep.

Beschikbaarheid: De inschrijving is gesloten.
Prijs: €58,- (exclusief btw)

B. Business is onze praktijkgerichte opleiding voor starters. B. Business begint bij de absolute basis en leidt in 16 weken op tot zelfstandig werkend virtual assistant. B. Business is het totaalpakket van theoretische kennis, praktische vaardigheden en persoonlijke begeleiding waarmee je in een korte tijd zelfstandig aan het werk kunt zijn als onafhankelijk virtual assistant. Als je ervan droomt je eigen baas te zijn, je maximale resultaten wil in een zo kort mogelijke tijd en je bent niet bang om daar keihard voor te werken, dan is B. Business zeker het programma voor jou.

Beschikbaarheid: De eerstvolgende startdatum is nog niet bekend.
Prijs: €4.186,- (inclusief btw)