BlueberryDynamic002geen-kameel_uitsnede-low-res copy.jpg

The Blueberry Academy

Opleidingen tot virtual assistant
& verdiepende trainingen voor online professionals

next level social media marketing

Maar weinig ondernemers snappen echt hoe ze social media effectief kunnen inzetten voor het vergroten van hun eigen succes. In de Social Profit Masterclass brengen we daar radicaal verandering in. We zetten alles wat je weet over social media volledig op z’n kop en geven je een gereedschapskist bomvol met technieken, strategieën, inzichten en resources om social media in te gaan zetten voor je eigen succes, op een manier zoals je dat nog nooit eerder hebt gedaan.

Beschikbaarheid: De inschrijving is gesloten

vanuit uitkering of loondienst naar zelfstandig virtual assistant (flexibele zelfstudie)

Plan B. biedt de houvast van een volwaardige opleiding zonder een vast studieschema. Met deze zelfstudie bepaal je zelf op welke momenten je studeert en kun je pauze nemen wanneer studeren even niet uitkomt. Als je maximale resultaten wil in een zo kort mogelijke tijd, met de flexibiliteit een opleiding te combineren met een vaste baan, een andere studie of een druk gezinsleven, dan is Plan B. zeker het programma voor jou.

Aanmelding: Schrijf je in en begin direct

B. BUSINESS

vanuit uitkering of loondienst naar zelfstandig virtual assistant (intensieve persoonlijke begeleiding en coaching)

In 16 weken en onder intensieve professionele begeleiding vanuit je uitkeringspositie of baan in loondienst naar een knallende start als zelfstandig ondernemer. B. Business is onze praktijkgerichte opleiding waarin je de theoretische kennis, praktische vaardigheden en persoonlijke begeleiding krijgt die nodig zijn om maximale resultaten te halen in een zo kort mogelijke tijd. Droom je ervan om eigen baas te zijn en ben je niet bang om daar keihard voor te werken? Dan is B. Business zeker het programma voor jou.

Aanmelding: Inschrijving is momenteel gesloten

The Rapid Trainer Approach

BLIJE KLANTEN, MEER VERDIENEN EN EEN GROTER NETWERK OPBOUWEN

Het aanbieden van een online training is één van de meest effectieve manieren om je succesfactor te vergroten, je netwerk uit te bouwen en direct meer te gaan verdienen.

Beschikbaarheid: De inschrijving is gesloten

Be Different, Be You Workshop

ONDERSCHEIDT JEZELF VAN AL DIE ZZP’ERS DIE HETZELFDE DOEN EN ZORG DAT KLANTEN JOU KIEZEN

Opvallen online is één van de meest toegankelijke manieren om je succesfactor flink te vergroten. In deze actieve workshop geven we je een verse kijk op wat uniek zijn is en leren we je een methode om eruit te springen online zonder daarvoor dingen te doen die niet bij je passen. Authentiek, oprecht en eigen dus. Zodat de voor jou perfecte klanten je weten te vinden en jij het werk kunt doen dat je zo leuk vindt en het inkomen verdient dat past bij het leven dat je wilt leven.

Aanmelding: De inschrijving is gesloten