BlueberryDynamic002geen-kameel_uitsnede-low-res copy.jpg

The Blueberry Academy

Opleiding, training & coaching voor virtual assistants

29103691_831661233703131_7197579067346911232_n-smaller.jpg

ZOMERAANBIEDING

Starten als virtual assistant (B. Business)

&

Betalende klanten, een groot netwerk en social media professsional (Social Profit Masterclass)

&

Helemaal afgestemd op jouw karakter en jouw manier (Be Different, Be You)

=

COMING SOON...

Allemaal in één pakket voor een hele zonnige knalprijs!
 

verander je leven deze zomer

Schrijf je in en ontvang het laatste nieuws over de zomeraanbieding als eerste

B. BUSINESS

de avontuurlijkste opleiding voor startende virtual assistants

Wat als je tijdens reguliere kantoortijden op een terrasje je laptop kunt openslaan om je werk te doen? Of met je billen onder een palmboom op een tropisch strand je pauzes doorbrengt?

Dit zijn geen dromen, dit is het dagelijks leven van iedereen die B. Business heeft gedaan. Jij kunt dit dus ook.

Of je nou de wereld rond wilt reizen of zoveel mogelijk tijd met je geliefden thuis wilt doorbrengen, werken als virtual assistant is het beroep van de toekomst dat je alle mogelijkheden biedt om precies die keuzes te maken die voor jou belangrijk zijn.

1,5 maand na het afronden van B. Business heb ik mijn baan opgezegd. Als je me dat een jaar geleden had verteld had ik je uitgelachen, maar het is de beste beslissing die ik ooit heb genomen. Ik weet zeker dat ik zonder B. Business niet had gestaan waar ik nu sta. Mijn bedrijf staat dankzij dit programma als een huis.
— Renske Holwerda
Ik heb dankzij B. Business mijn droom kunnen waarmaken. Ik doe werk wat ik fantastisch vind, werk met super leuke mensen en kan dit doen waar ik maar wil.
— Marit Verlaat

Ben jij een organisatietalent in hart en nieren en schreeuw je van binnen ja tegen een leven waarin jij de omstandigheden bepaalt? Doe dan mee met B. Business.

COMING SOON: Informatie en inschrijving

next level social media marketing

Maar weinig ondernemers snappen echt hoe ze social media effectief kunnen inzetten voor het vergroten van hun eigen succes. In de Social Profit Masterclass brengen we daar radicaal verandering in. We zetten alles wat je weet over social media volledig op z’n kop en geven je een gereedschapskist bomvol met technieken, strategieën, inzichten en resources om social media in te gaan zetten voor je eigen succes, op een manier zoals je dat nog nooit eerder hebt gedaan.

Je wordt meegenomen in hoe je social media voor je kunt laten werken. Op een persoonlijke en inspirerende manier waar je echt iets aan hebt. Worth every penny!”
— Ingrid Serraarens

* Deze zomer ook los beschikbaar

ONDERSCHEIDT JEZELF VAN AL DIE ZZP’ERS DIE HETZELFDE DOEN EN ZORG DAT KLANTEN JOU KIEZEN

Opvallen online is één van de meest toegankelijke manieren om je succesfactor flink te vergroten. In deze workshop geven we je een verse kijk op wat uniek zijn is en leren we je een methode om eruit te springen online zonder daarvoor dingen te doen die niet bij je passen. Authentiek, oprecht en eigen dus. Zodat de voor jou perfecte klanten je weten te vinden en jij het werk kunt doen dat je zo leuk vindt en het inkomen verdient dat past bij het leven dat je wilt leven.

Wat Blueberry Dynamic zo ontzettend te gek maakt, is de nadruk die zij leggen op jóúw manier, jóúw wensen, jóúw persoonlijkheid. Ze willen je niet helpen zomaar een bedrijf op te zetten of verder te ontwikkelen, ze willen je helpen JOUW bedrijf te ontwikkelen. Je wordt geprikkeld, gestimuleerd, uitgedaagd. Ik word er gewoon echt enorm blij van.
— Emma Clark

* Deze zomer ook los beschikbaar