Blueberry Agenda

opleidingen, workshops en productlanceringen 2018

 

VA Kickstarter

De VA Kickstarter workshop wordt vijf keer per jaar gegeven. Hieronder staan de geplande data voor 2018. Je kunt je direct inschrijven.

  • VA Kickstarter - 22 t/m 28 januari 2018 - ( inschrijving gesloten )  

  • VA Kickstarter - 19 t/m 25 maart 2018 - ( inschrijving gesloten )

  • VA Kickstarter - 28 mei t/m 03 juni 2018 - ( inschrijving gesloten )

  • VA Kickstarter - 24 t/m 30 september 2018 - ( geannuleerd )

  • VA Kickstarter - 12 t/m 18 november 2018 - ( geannuleerd )


B. Business

Het B. Business leertraject wordt momenteel volledig geupdate en vernieuwd. De nieuwe rondes van B. Business zullen medio 2018 van start gaan en de inschrijving hiervoor zal naar verwachting in mei openen. Wil je op de hoogte blijven, schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.


Plan B.  [Nieuw!]

Plan B. is een zelfstudieprogramma dat opleidt tot Virtual Assistant. Plan B. levert dezelfde kwaliteit als het B. Business leertraject, maar dan zonder persoonlijke begeleiding. Het grote voordeel van een zelfstudiepakket als dit is de prijs die vanzelfsprekend een heel stuk lager ligt dan een overeenkomstig programma met begeleiding. Daarnaast biedt een zelfstudiepakket de flexibiliteit om te studeren in je eigen tijd en tempo.

Plan B. zal medio 2018 gelanceerd worden. Wil je op de hoogte gehouden worden van de ontwikkeling en je straks als eerste inschrijven met een flinke vroegboekkorting? Schrijf je dan snel in voor de nieuwsbrief dan houden we je op de hoogte.