OFFICIËLE DOCUMENTEN

Algemene Voorwaarden, Overeenkomst En WOW-Je-Klant Document

 

Je bent op het punt in je business waarop je officiële documenten nodig hebt, holy cow dat is gaaf. 

Speciaal daarom heb ik een jurist Algemene Voorwaarden & een Overeenkomst laten opstellen voor Virtual Assistants, gebaseerd op de Nederlandse wetgeving.

INCLUSIEF een heel mooi extra document waarmee jij je kan onderscheiden van andere VA's en meteen een killer dienstverlening neerzet, het WOW-je-klant document.

 
You got your ass covered
— Thamara
 

DIT IS WAT JE KRIJGT:

 

ALGEMENE VOORWAARDEN
Geoptimaliseerd voor Virtual Assistants en te personaliseren naar eigen gebruik. Wil je bijvoorbeeld voorafgaand aan de samenwerking factureren of juist na afloop? Dit en heel veel andere dingen pas je eenvoudig aan in dit document. Net als al je eigen bedrijfsgegevens, die kan je op de daarvoor bestemde plekken invullen. 

 

OVEREENKOMST VAN OPDRACHT
Evenals de Algemene Voorwaarden geoptimaliseerd voor VA's en eenvoudig te personaliseren. Voorafgaand aan elke samenwerking vul je hier de gemaakte afspraken in tussen jou en de ander. Deze Overeenkomst is volledig afgestemd op de Algemene Voorwaarden, ze gaan hand in hand.

 

WOW-JE-KLANT DOCUMENT
Jouw uitgesproken kans om kort en bondig de belangrijkste afspraken op een rijtje te zetten en je klant te introduceren met jouw manier van werken. Een document waarmee je je kan onderscheiden van andere VA's (echt niet iedereen heeft dit) en je je klant keihard kan WOW-en. Want hoe belangrijk en nodig die Algemene Voorwaarden ook zijn, stiekem lezen mensen die vaak toch niet. Je klant zal je dankbaar zijn als je hem of haar dit document voor ogen duwt.

Ook dit document is volledig aan te passen. Tekst en opmaak, je gooit je hele eigen stijlsaus er overheen. Je laat ermee zien wie je bent en wat je te bieden hebt. Heck, je kan er je hele eigen filosofie in kwijt. 

 

UITLEG GEBRUIK DOCUMENTEN
Ik vertel je exact hoe je al deze documenten gebruikt, op welk moment in de samenwerking je ze inzet en waar je op moet letten. You got your ass covered.

 

WANNA HAVE? Voor €58,08 inclusief btw zijn ze van jou.

Je bestelt de documenten via die grote knop hieronder en kan ze na betaling direct downloaden.