"De virtual assistants van nu bepalen als nieuwe generatie het werk van de toekomst"

Wie zijn die Virtual Assistants en wat doen ze nou de hele dag? Regelmatig zet ik een killer babe in de spotlight en geef ik je een kijkje in zijn of haar keuken. Een paar van de leukste en liefste Virtual Assistants van Nederland en België vertellen over hun werk, hun favoriete tools en de do's & don'ts van het Virtual Assistant zijn. Lees dus snel verder om te zien waar de VA van deze week zich mee bezig houdt en hoe! I hereby present..... Daniëlle Molenaar van Virtual Efficiency.

Read More
InterviewThamara Zijlstra
"Werken op afstand geeft me de mogelijkheid om meer van de wereld te zien"

Wie zijn die Virtual Assistants en wat doen ze nou de hele dag? Regelmatig zet ik een killer babe in de spotlight en geef ik je een kijkje in zijn of haar keuken. Een paar van de leukste en liefste Virtual Assistants van Nederland en België vertellen over hun werk, hun favoriete tools en de do's & don'ts van het Virtual Assistant zijn. Lees dus snel verder om te zien waar de VA van deze week zich mee bezig houdt en hoe! I hereby present..... Sandra Keus van Samen met San.

Read More
'Je moet sterk in je schoenen staan om niet toe te geven aan je eigen interne stemmetjes'

Wie zijn die Virtual Assistants en wat doen ze nou de hele dag? Regelmatig zet ik een killer babe in de spotlight en geef ik je een kijkje in zijn of haar keuken. Een paar van de leukste en liefste Virtual Assistants van Nederland en België vertellen over hun werk, hun favoriete tools en de do's & don'ts van het Virtual Assistant zijn. Lees dus snel verder om te zien waar de VA van deze week zich mee bezig houdt en hoe! I hereby present..... Alice Sanders van Virtual Alice.

Read More
'Als ondernemer slaap je beter als je met mij werkt'

Wie zijn die Virtual Assistants en wat doen ze nou de hele dag? Regelmatig zet ik een killer babe in de spotlight en geef ik je een kijkje in zijn of haar keuken. Een paar van de leukste en liefste Virtual Assistants van Nederland en België vertellen over hun werk, hun favoriete tools en de do's & don'ts van het Virtual Assistant zijn. Lees dus snel verder om te zien waar de VA van deze week zich mee bezig houdt en hoe! I hereby present..... Saskia Vandenbroeck van Office Confetti.

Read More
Een vrouw, een tas, een woestijn en een capsule wardrobe

Al heel veel jaren draag ik bijna al mijn kleding met me mee in een hele grote tas. Ik leef met weinig, ben een echte zwerver én een business lady. Het is dus best een uitdaging outfits voor alle omstandigheden in één tas te krijgen. Met behulp van essentialist Gaby en doctor fashion Cynthia creëer ik daarom een Capsule Wardrobe. En daar haal ik verdomd wijze levenslessen uit.. (voor dagelijks privé gebruik en in business).

Read More
'Het virtual assistant vak staat aan het begin van grote veranderingen, daar wil ik bij zijn'

Wie zijn die Virtual Assistants en wat doen ze nou de hele dag? Regelmatig zet ik een killer babe in de spotlight en geef ik je een kijkje in zijn of haar keuken. Een paar van de leukste en liefste Virtual Assistants van Nederland en België vertellen over hun werk, hun favoriete tools en de do's & don'ts van het Virtual Assistant zijn. Lees dus snel verder om te zien waar de VA van deze week zich mee bezig houdt en hoe! I hereby present..... Lucienne de Swart.

Read More
Verzekeringen, belastingen en andere officiële zaken voor wereldreizende virtual assistants

Locatie-onafhankelijk zijn en geen vaste woonplek hebben is voor veel Virtual Assistants dé reden om al hun ervaring en skills in een andere vorm te gieten en hun diensten online aan te bieden. Maar hoe ga je om met verzekeringen en belastingen? Heb je wel een adres in Nederland of niet? Waar schrijf je je bedrijf in? Op deze en andere vragen heb je een antwoord nodig...

Read More