Verzekeringen, belastingen en andere officiële zaken voor wereldreizende virtual assistants

Locatie-onafhankelijk zijn en geen vaste woonplek hebben is voor veel Virtual Assistants dé reden om al hun ervaring en skills in een andere vorm te gieten en hun diensten online aan te bieden. Maar hoe ga je om met verzekeringen en belastingen? Heb je wel een adres in Nederland of niet? Waar schrijf je je bedrijf in? Op deze en andere vragen heb je een antwoord nodig...

'Ondernemen anno 2017 vraagt om vernieuwende oplossingen'

Wie zijn die Virtual Assistants en wat doen ze nou de hele dag? Regelmatig zet ik een killer babe in de spotlight en geef ik je een kijkje in zijn of haar keuken. Een paar van de leukste en liefste Virtual Assistants van Nederland en België vertellen over hun werk, hun favoriete tools en de do's & don'ts van het Virtual Assistant zijn. Lees dus snel verder om te zien waar de VA van deze week zich mee bezig houdt en hoe! I hereby present..... miss Annyck Nelissen. 

Tijd en geld besparen door te googelen als een pro: deel 2

In deze serie geef ik jou 5 dagen lang tips en trucs waarmee je de informatie die je met Google zoekt, definitely beter en sneller kunt vinden. Gisteren hebben we gekeken naar het gebruik van goede zoekopdrachten, vandaag gaan we in op iets dat je vast al kent, maar wellicht niet gebruikt: de tabs.

SerieThamara Zijlstra
Tijd en geld besparen door te googelen als een pro: deel 1

Ik googel, jij googelt. Maar haal jij alles uit deze zoekmachine? Door je zoekopdracht goed te formuleren, kun je de informatie die je zoekt beter en sneller vinden. In deze serie geef ik jou 5 dagen lang tips en trucs waarmee dat definitely gaat lukken! Dit deel gaat over het gebruik van goede zoekopdrachten.

SerieThamara Zijlstra