B. Business

banner04.jpg

wat is B. Business?

B. Business is onze praktijkgerichte opleiding voor starters die begint bij de absolute basis en in 16 weken opleidt tot zelfstandig werkend virtual assistant. We hebben onze jarenlange ondernemerservaring omgezet in een effectieve out-of-the-box leermethode zodat je niet alleen beroepsmatig leert werken als virtual assistant, maar ook gaat denken als een echte ondernemer. De B. Business opleiding maakt gebruik van het blended learning principe waarmee persoonlijke ontwikkeling, het direct toepassen van nieuwe vaardigheden in de praktijk en individuele begeleiding worden samengebracht in een professionele e-learning omgeving. B. Business is het totaalpakket van theoretische kennis, praktische vaardigheden en persoonlijke begeleiding waarmee je in een korte tijd zelfstandig aan het werk kunt zijn als onafhankelijk virtual assistant.

VOOR WIE IS B. BUSINESS?

De B. Business opleiding is voor iedereen die verlangt naar vrijheid, flexibiliteit en volledige zeggenschap over de balans tussen werk en privéleven. B. Business is voor de serieuze starter die bereid is in zichzelf te investeren en 16 weken lang grote stappen wil zetten. Als je ervan droomt je eigen baas te zijn, je maximale resultaten wil in een zo kort mogelijke tijd en je bent niet bang om daar keihard voor te werken, dan is B. Business zeker het programma voor jou.

Hoe werkt B. Business?

B. Business bestaat uit 16 modules die per week worden vrijgegeven. De modules bestaan uit theoretische kennis, tutorials en uiteenlopende praktijkopdrachten die je helpen bij het opstarten van je eigen onderneming. De volledige opleiding is online te volgen in een professionele leeromgeving waar je als deelnemer op inlogt wanneer het jou het beste uitkomt. Je krijgt gedurende de opleiding intensieve persoonlijke begeleiding zodat je er geen seconde alleen voor staat. Aan het einde van de opleiding krijg je de gelegenheid om een formeel examen af te leggen en ontvang je een certificaat. Na het afronden van de opleiding heb je alles in huis om zelfstandig aan het werk te gaan als virtual assistant.

persoonlijke begeleiding

Gedurende de opleiding krijg je individuele begeleiding van onze toegewijde business coach Thamara Zijlstra. Ze staat tot je beschikking als coach, sparringpartner en business trainer. Thamara heeft zelf meerdere jaren ervaring met het werken als virtual assistant en kent de ins and outs van het vak als geen ander. Daarnaast heeft Thamara jarenlange ervaring in het opleiden en coachen van virtual assistants. Thamara heeft een eigenwijze en positieve kijk op ondernemen en onderbouwt haar enorme optimisme en uitgesproken enthousiasme met een flinke dosis realiteitszin. Thamara staat met groot enthousiasme voor je klaar om tijdens de opleiding haar kennis en ervaring met je te delen, al je vragen te beantwoorden en je met een vriendelijke schop onder je kont over drempels heen te helpen zodra het moeilijk wordt.

WAAR WIJ VOOR STAAN EN WAT WIJ JOU WILLEN MEEGEVEN

Blueberry Dynamic staat voor onafhankelijkheid, vrijheid en een compromisloze inzet. Wij geloven niet in short-cuts, half werk of kortetermijnoplossingen. B. Business is geen “get rich quick programma" waarin we gouden bergen beloven zonder dat je er iets voor hoeft te doen. Onze opleiding is intensief en vraagt veel tijd, inzet en toewijding.

Een eigen onderneming begin je met het oog op een betere toekomst voor jezelf en iedereen om je heen, niet uit gemak. Op een duurzame manier je dromen realiseren betekent gewoon keihard werken, geen excuses. Wij zijn ervan overtuigd dat jij met de juiste begeleiding en een flinke portie hard werken je doelen kunt bereiken en je dromen waar kunt maken. Dat is waar Blueberry Dynamic voor staat en waar onze opleiding om draait.

Wij geloven er oprecht in dat iedereen die bereid is hard te werken een mooie onderneming kan starten en daar succesvol in kan zijn. We zullen er alles aan doen om je te helpen en er voor je te zijn in dit uitdagende avontuur. We geven je de tools, de begeleiding en de technische kennis die nodig zijn om in een korte tijd je eigen onderneming te starten, en veel belangrijker dan dat, we leren je een eerlijke ondernemersmentaliteit waarmee jij je professionele toekomst als ondernemer op een zelfverzekerde manier kunt blijven vormgeven. Dat zijn vaardigheden waar je de rest van je leven iets aan hebt. 

Eén ding kunnen we je helaas niet geven... garanties. Daar willen we vanaf het begin heel eerlijk over zijn. Een onderneming starten waar je trots op kunt zijn vraagt een grote investering en een enorme hoeveelheid focus, moed en vastberadenheid. Of je zult slagen als zelfstandig virtual assistant hangt af van je doorzettingsvermogen op de lange termijn en de bereidheid consistent actie te blijven ondernemen, ook nadat je klaar bent met de opleiding.

B. Business is bedoeld voor mensen die in zichzelf geloven, klaarstaan voor anderen en hun leven willen verrijken met een moderne en uitdagende manier van werken.

wat vinden anderen ervan? 

Lees hier reviews van deelnemers die dankzij een van onze opleidingen in een korte tijd hun leven een andere richting hebben gegeven. 

WAAROM IS B. BUSINESS ANDERS DAN ANDERE OPLEIDINGEN?

01 De grootste van Nederland - Blueberry Dynamic is niet zonder reden de grootste virtual assistant opleider van Nederland geworden. Wij onderscheiden ons door het onderwijzen van bewezen strategieën gebaseerd op jarenlange praktijkervaring. We maken in B. Business gebruik van moderne out-of-the-box lesmethodes die beter aansluiten bij de huidige tijd en in de praktijk een hogere succeskans geven dan klassieke lesmethodes. 

02 Blended learning - Door de combinatie van conventioneel onderwijs en online leren te integreren in een professioneel cloud based e-learning platform biedt B. Business haar studenten het beste van beide werelden. Dankzij het toegepaste blended learning principe kun je efficiënter met de lesstof en opdrachten omgaan en haal je in minder tijd het maximale uit de opleiding.  

03 Intensieve begeleiding - Je krijgt tijdens de gehele B. Business opleiding intensieve begeleiding van een ervaren business coach die 16 weken lang voor je klaarstaat. In plaats van vaste contactmomenten hebben wij er voor gekozen altijd bereikbaar te zijn voor vragen of hulp zodat je je tijd zo effectief mogelijk kunt benutten.

04 Persoonlijke ontwikkeling - B. Business besteedt naast de inhoudelijke aspecten van het beroep virtual assistant erg veel tijd aan onderwerpen waar andere opleiders vaak snel aan voorbij gaan. Wij weten uit eigen ervaring dat zelfkennis en persoonlijke ontwikkeling een onmisbare basis vormen voor het slagen als zelfstandig ondernemer. Deze onderwerpen vormen een rode draad door de opleiding en we besteden veel aandacht aan het leggen van deze essentiële fundering voor succes. 

05 Holistische aanpak - Het beroep virtual assistant gaat voor ons over meer dan werk alleen. Wij geloven sterk dat niet alleen het extra geld, maar veel meer nog de vrijheid en de flexibiliteit de echte beloning zijn van het zelfstandig ondernemerschap. B. Business kijkt naar het grotere geheel. De samenkomst van serieuze vakkennis op niveau en de vrijheid zelf te kunnen bepalen waar en wanneer je werkt, zonder dat je op professionaliteit hoeft in te leveren.  

06 Squarespace - Blueberry Dynamic is de enige virtual assistant opleider in Nederland die exclusief gebruik maakt van het veelzijdige Squarespace platform. Dankzij het ongekende gebruiksgemak en de bekroonde klantenservice van Squarespace heb je in no-time jouw professionele website online staan zonder hoofdpijn of ook maar één regel code te hoeven schrijven. Wij hebben al meer dan vijf jaar lang niets anders dan goede ervaringen met Squarespace. We hebben een eigen Squarespace specialist in ons team die tijdens de opleiding klaar staat om jou te helpen bij het bouwen van je eigen website en je krijgt ook nog eens het eerste jaar Squarespace van ons cadeau. 

wil je Meer informatie over de beschikbaarheid, kosten en het exacte programma van de B. Business opleiding?