be-you-be-different---header.png
 

Opvallen door jezelf te blijven

Een éénmalige workshop
18 t/m 20 maart 2019

 
header-202.jpg

onderscheidt jezelf van al die zzp’ers die hetzelfde doen en zorg dat klanten jou kiezen

Als je kijkt naar de meest succesvolle zelfstandig ondernemers online dan zie je dat ze allemaal één ding met elkaar gemeen hebben: ze vallen op. Ze springen eruit omdat ze uniek zijn en ze weten precies hoe ze deze eigenheid moeten inzetten om hun ideale klant voor hun te laten kiezen in plaats van voor de concurrent. Jij bent ook anders dan anderen en die eigenheid effectief inzetten kun je leren. Wil je weten hoe je één van die succesvolle ondernemers wordt?

DE VOORDELEN van jezelf als zzp’er onderscheiden online

 • als je je eigenheid op de juiste manier laat zien hoef je niet te schreeuwen of gekke trucs uit te halen om opgemerkt te worden

 • al je tijd en energie kun je focussen op jezelf en je hoeft je niet meer druk te maken om wat anderen doen

 • jouw ideale klant ziet meteen waarom hij bij jou moet zijn en twijfelt daarom niet om voor jou te kiezen

 • je kunt volledig je eigen ding doen online en nieuwe trends en hypes overweldigen je niet meer (want je hoeft er niks meer mee)

 • nooit meer stress om een gebrek aan klanten dankzij een toegewijd netwerk van mensen die met jou willen werken om jou

be-you-be-different---logo.jpg

DE MEESTE ONDERNEMERS VALLEN NIET OP ONLINE

Opvallen online is één van de meest toegankelijke manieren om je succesfactor flink te vergroten en het is helemaal niet zo moeilijk als het misschien lijkt. Toch lukt het de meeste ondernemers niet om eruit te springen en het hun potentiële klanten zo makkelijk te maken voor hen te kiezen.

Veelgehoorde problemen zijn:

 • denken dat je alleen opvalt door met veel bombarie en extravagantie aandacht te trekken en je daar heel ongemakkelijk bij voelen

 • niet kunnen uitdrukken wat jou uniek maakt

 • je helemaal niet uniek voelen

 • machteloos toekijken hoe je concurrenten de resultaten halen die jij wilt en toch maar niet kunnen uitvinden hoe ze het doen

 • wanhoop omdat ‘het gewoon doen’ je maar niet lukt

 • opvallen tussen die enorme hoeveelheid anderen een letterlijk onmogelijke opgave lijkt

 • verlamd en overweldigd raken door de grote hoeveelheid conflicterend advies over hoe je moet opvallen online

Herkenbaar? Je bent niet de enige. Wist je dat de meerderheid van de zzp’ers deze problemen heeft?

Met Be Different, Be You hoeft dat gelukkig niet zo te blijven. Opvallen is namelijk veel makkelijker dan je denkt.

be-you-be-different---logo.jpg

de be different, be you workshop

In deze actieve workshop geven we je een verse kijk op wat uniek zijn is en leren we je een methode om eruit te springen online zonder daarvoor dingen te doen die niet bij je passen. Authentiek, oprecht en helemaal jij dus. Met als doel? Opvallen natuurlijk, zodat de voor jou perfecte klanten je weten te vinden en jij het werk kunt doen dat je zo leuk vindt en het inkomen verdient dat past bij het leven dat je wilt leven.

wat je krijgt

 1. De #1 methode die opvallen online mogelijk maakt voor iedereen, wie je ook bent en wat je ook doet

 2. Een authentieke kijk op eigenheid en uniek-zijn, zodat je altijd dicht bij jezelf blijft

 3. De tools om jezelf te onderscheiden, zonder daarvoor dure proffesionals in te huren voor een complete business make-over

 4. Een stappenplan om direct veranderingen door te voeren die het verschil gaan maken voor je

 5. Opdrachten om op een fijne manier uit je comfortzone te treden en verandering mogelijk te maken (en vervolgens een vernieuwde resultaatgerichte comfortzone te vinden zodat je je prettig voelt om actief aanwezig te blijven)

 6. Toegang tot de Be Different, Be You Facebookgroep waar je persoonlijke feedback krijgt en al je vragen beantwoord worden

Hoe het werkt

Hoe lang duurt de training?
De training duurt 3 dagen, van 18 t/m 20 maart. Op zondag 17 maart is er een gezellige en leerzame introductie.

Elke dag krijg je:

 • een nieuwe lesmodule waarin we een theoriedeel behandelen

 • één of meerdere opdrachten om je kennis direct in de praktijk te brengen

 • hulp, feedback en aanmoediging in de actieve Be Different, Be You Facebookgroep

Live Facebookgroep
Tijdens de duur van de training is er een live Facebookgroep voor de deelnemers waar je al je vragen kunt stellen en persoonlijke feedback krijgt op je opdrachten. Ook is de Facebookgroep een perfecte gelegenheid om leuke mensen te ontmoeten, waardevolle vriendschappen te sluiten en direct je netwerk uit te breiden.

Hoeveel tijd ben je kwijt aan de training
Gemiddeld zul je per dag ongeveer een uur bezig zijn met de theorie en de opdrachten. Je kunt aan het materiaal werken op de momenten van de dag die jou het beste uitkomen. Daarnaast bepaal je zelf hoeveel tijd je per dag wilt besteden aan de activiteiten in de Facbookgroep.

 

Meedoen?

Deze exclusieve 3-daagse workshop wordt slechts eenmalig gegeven

MIS HET NIET!

Datum: 18 t/m 20 maart 2019

 
Prijs €58,- (ex. btw)
(Prijs inc. btw €70,18 )

header-202.jpg

Ervaringen van deelnemers

Dit zeggen deelnemers over onze opleidingen, masterclasses en workshops:

Een eye opener. Ik ben dan ook direct aan de slag gegaan en wat mij overkwam, de aanpak van Thamara werkt direct. Binnen de kortst mogelijke tijd (tussen ‘s avonds 9 uur en ‘s morgens 9 uur) had ik al twee leuke contacten die mogelijk met mij samen willen werken en daarnaast al een afspraak met een klant. Kortom, deze dame is grote klasse !!!
— Marianne Bruijstens
Ik kan met zekerheid zeggen dat ik nooit zover zou staan als ik nu doe zonder de hulp van Blueberry Dynamic. Niet zomaar iets doen omdat je denkt dat het zo moet, maar goed nadenken wat jou gelukkig maakt. Plus ik kwam dingen tegen waar ik zelf nooit over na had gedacht, die echt essentieel zijn om je bedrijf te laten slagen.
— Marit Verlaat
“Wat Thamara en Lior, en dus Blueberry Dynamic, zo ontzettend te gek maakt, is de nadruk die zij leggen op jóúw manier, jóúw wensen, jóúw persoonlijkheid. Thamara en Lior hebben bakken met mensenkennis en kunnen je daardoor altijd enorm fijn helpen. Ze willen je niet helpen zomaar een bedrijf op te zetten of verder te ontwikkelen, ze willen je helpen JOUW bedrijf op te zetten of verder te ontwikkelen. Je wordt door ze geprikkeld, gestimuleerd, uitgedaagd. Daarbovenop zijn ze onwijs lief en goed in het boosten van je zelfvertrouwen. Ik word gewoon echt enorm blij van ze én van hun trainingen! Ga er volgende week weer eentje volgen.”
— Emma Clark
be-you-be-different---logo.jpg

Veelgestelde vragen

Moet ik 3 dagen lang volledig beschikbaar zijn voor de workshop?
Nee, zeker niet. Je krijgt elke dag nieuwe theorie en opdrachten toegestuurd en je kunt zelf bepalen wanneer je ermee aan de slag gaat. Als het nodig is kun je zelfs een dag overslaan en later weer inhalen. De Facebookgroep is gedurende de training op alle uren toegankelijk. De manier waarop deze training gegeven wordt is erg flexibel, zodat iedereen er het maximale uit kan halen.

Hoeveel tijd ben ik kwijt aan de workshop?
De Be Different, Be You workshop duurt 3 dagen, per dag ben je ongeveer één uur bezig met het materiaal. Je kunt volledig zelf bepalen op welk moment van de dag je met het materiaal aan de slag gaat. Verder kun je zelf bepalen hoeveel tijd je wilt besteden aan activiteiten in de Facebookgroep.

Voor wie is de Be Different, Be You workshop?
Deze workshop is voor elke freelancer, ondernemer of online dienstverlener die zijn of haar online zichtbaarheid wilt vergroten en het maximale uit de beschikbare online mogelijkheden wilt halen. Het maakt niet uit of je net begonnen bent of al tien jaar bezig bent, deze workshop geeft je een verse kijk op eruit springen online, en dat is altijd zinvol.

Ik val al op online, is deze workshop dan ook handig voor mij?
Ja natuurlijk. Het kan heel verhelderend zijn om met een frisse blik te kijken naar hoe je met je werk omgaat. Even van de automatische piloot af om te evalueren hoe je er tegenover staat en met nieuwe inzichten jezelf inspireren en je werkzaamheden verbeteren.  

Kan ik ook op een andere manier betalen dan de opgegeven mogelijkheden?
Ja hoor, dat kan. Neem even contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Kan ik deze workshop declareren bij de Belastingdienst?
Ja, je kunt dit opgeven als scholingskosten.

Ik ben in die periode 1 dag niet beschikbaar, kan ik dan alsnog meedoen?
Zolang je de ruimte hebt om binnen de 3 dagen het lesmateriaal door te nemen en de opdrachten te doen is dat geen probleem.

Ik ben die periode op vakantie, kan ik dan alsnog meedoen?
Dat ligt er aan of je tijdens je vakantie bezig wilt zijn met een online training en of je op je vakantiebestemming over goed internet beschikt. Het kan een mooi voorbeeld zijn van de vrijheid die werken op afstand biedt. 

Is deelname aan de Be Different, Be You Facebookgroep verplicht?
Nee. Als je om wat voor reden dan ook niet mee wilt of kunt doen in de Facebookgroep dan is dat geen probleem. Je mist wel de gelegenheid om contact te maken met andere deelnemers en persoonlijke feedback op je werk te krijgen van ons. 

Ik heb geen Facebook. Wat nu?
Dat is geen probleem, Je krijgt alsnog al het theoretisch materiaal en de praktijkopdrachten toegestuurd via email. Wil je toch graag deel uitmaken van de groep? Dan kun je altijd een tijdelijk Facebook account aanmaken, iets wat we zeker aanraden.