Een lekker avontuurtje

Na een lange dag achter de computer verlang ik vaak naar een avond Netflixen. Ik denk dan dat ik dat nodig heb, maar vaak is dat een fabeltje. In plaats van als een bankaardappel series te gaan kijken kies ik vaak voor een klein avontuur buiten de deur. Iets dat iedereen kan doen, wie je ook bent en waar je ook woont.

Read More
Thamara Zijlstra
Een gratis weggever is slechte marketing

Gratis weggevers zijn hot onder online ondernemers, want marketeers schreeuwen van de daken dat het een efficiënte marketingmethode is. Dat klopt, maar ze vertellen je niet wat je er allemaal mee verliest. Ik vind het maar niks en gebruik een andere effectieve vorm van marketing.

Read More
Thamara Zijlstra
HET MEDICIJN TEGEN EEN TE DRUK LEVEN

Ooit was ik iemand met een belachelijk druk leven. Ik was altijd ergens mee bezig en altijd onderweg, sliep nog maar 6 uur per nacht want too much to do. Ik was er voor iedereen, behalve voor mijzelf. Dit begon me tegen te staan. Ik ging op zoek naar verandering en die vond ik. En sindsdien is alles anders.

Read More
Thamara Zijlstra
Als je niet genoeg klanten hebt

Wat doe je als je na maanden of zelfs jaren ondernemen nog geen klanten hebt, of niet genoeg? Je kan gaan chagrijnen, aan de wijn gaan en anderen de schuld geven, maar je kan ook naar jezelf kijken. Ik laat je zien wat ik doe als dingen niet gaan zoals ik wil of hoop en hoe dat heeft geleidt tot mijn succes.

Read More
Thamara Zijlstra