Vrijheid

Vrijheid is de grootste drijfveer voor iedereen die de stap waagt naar het zelfstandig ondernemerschap. Al jarenlang vraag ik mensen naar de betekenis van vrijheid in hun leven. In de persoonlijke en prachtige woorden die mensen met me hebben gedeeld zie ik veel universele waarheden. Dit is een verzameling van hun antwoorden. 

Read More
LifestyleThamara Zijlstra
"Wij kunnen niets met de Nederlandse 9-tot-5-mentaliteit en hebben een ander leven ontdekt."

Wie zijn die Virtual Assistants en wat doen ze nou de hele dag? Regelmatig zet ik een killer babe in de spotlight en geef ik je een kijkje in zijn of haar keuken. Een paar van de leukste en liefste Virtual Assistants van Nederland en België vertellen over hun werk, hun favoriete tools en de do's & don'ts van het Virtual Assistant zijn. En deze week heb ik zelfs twee mega babes voor je; geliefden en business partners. I hereby present Rob en Eva van Wijk van Only 24 hours a day.

Read More
InterviewEmma Clark
"Voor jezelf werken is niet makkelijker dan in loondienst, maar wel heel erg leuk"

Wie zijn die Virtual Assistants en wat doen ze nou de hele dag? I hereby present Sylvia Helder van HELDER.. De veelzijdige vrouw die zich in elke omgeving en elke branche lijkt thuis te voelen als een kameleon. De vrouw die volledig haar eigen pad kiest en zich door niets of niemand wat anders laat wijsmaken. Wie is deze bijzondere vrouw en wat kan je van haar leren? Lees snel verder...

Read More
InterviewEmma Clark
De 4 lekkerste workshop ruimtes in Amsterdam

Soms heb je voor jezelf of één van je klanten een goed georganiseerde en vooral lekkere ruimte nodig om een workshop te geven, te vergaderen of te co-werken buiten de deur. Dit zijn de vier lekkerste, meest inspirerende en professionele werklocaties in Amsterdam (in willekeurige volgorde). Get your groove on baby!

Read More
ResourcesEmma Clark
Het perfecte werk om organisatie skills, creativiteit en ondernemendheid te combineren

Wie zijn die Virtual Assistants en wat doen ze nou de hele dag? I hereby present Saskia Mardi. De vrouw van de mooie rokken en het aanstekelijke enthousiasme. De vrouw die een data overzicht naar de next level tilt. De vrouw met de jaloersmakende website. De starter die een groot voorbeeld is voor velen. Wie is deze bijzondere vrouw en wat kan je van haar leren? Lees snel verder...

Read More
InterviewEmma Clark
"Durf is de sleutel tot vooruitgang"

Wie zijn die Virtual Assistants en wat doen ze nou de hele dag? Regelmatig zet ik een killer babe in de spotlight en geef ik je een kijkje in zijn of haar keuken. Een paar van de leukste en liefste Virtual Assistants van Nederland en België vertellen over hun werk, hun favoriete tools en de do's & don'ts van het Virtual Assistant zijn. Lees dus snel verder om te zien waar de VA van deze week zich mee bezig houdt en hoe! I hereby present..... Lindsy Bruin van Virtuella Online Support.

Read More
InterviewEmma Clark