Al je kledingstukken in één tas, zo doe je dat als wereldreizende virtual assistant

Wereldreizende virtual assistants en hun kledingkast, dat blijkt een hot topic. Want als je locatie-onafhankelijk werkt en echt altijd onderweg bent dan kan je maar een beperkt aantal kledingstukken meenemen, kleding die je soms (in mijn geval) maandenlang elke dag draagt. Van een kledingkast kunnen we dus al niet meer spreken. Kledingtas, -rugzak, -hutkoffer? Point is, hoe kies je in hemelsnaam welke kledingstukken je meeneemt naar het verre buitenland als alles in die ene tas moet passen?

Natuurlijk is er een oplossing om zowel je chille vliegoutfit als je sexy uitgaansoutfit en je bergbeklimoutfit en strandoutfit en spontane zakelijke koffiedate outfit mee te nemen én dit zo efficiënt mogelijk te doen. En nadat ik dit heb gedeeld op de Facebookpagina van Blueberry Dynamic heb ik zo ongelooflijk veel reacties ontvangen dat ik besloten heb dat dit onderwerp ook keihard een eigen serie verdient hier op de website.

Want wat blijkt nou? Niet alleen wereldreizende virtual assistants worstelen met dit vraagstuk, ook de VA's die gewoon honkvast zijn worden soms gek van de inhoud van hun eigen kledingkast. 

Essentialist Gaby Suhr van essentialiving - die overigens gewoon op één plek woont - zegt 'ik wil me goed voelen en er leuk uitzien en nooit meer voor een volle kledingkast staan en nóg het gevoel hebben dat ik niks heb om aan te doen'. Oh boy, herkenbaar?

In samenwerking met stylist en personal shopper Cynthia Schrijver van doctor fashion gaat ze een Capsule Wardrobe creëeren, een kleine selectie aan kleding die haar waanzinnig goed staat, waar ze zich heerlijk in voelt én die allemaal met elkaar te combineren zijn. En Gaby en Cynthia nemen ons mee tijden dit proces, zodat jij en ik precies weten hoe we zelf ook zo'n Capsule Wardrobe kunnen creëeren.

Ja, ik doe dus ook mee. Want tussen die weinige kleren die ik bij me heb zitten nog steeds onmogelijk combineerbare items. En dat irriteert me mateloos. En ja, wat doe je als je je ergens aan irriteert? Het oplossen.

Ik ben er helemaal klaar voor om mijn garderobe om te toveren naar een Capsule Wardrobe en ik deel het hele proces met je right here, right now, zolang als het proces duurt. 

Doe je ook mee? Het is helemaal GRATIS en op de site van essentialiving kan je je nog steeds inschrijven. Deel één van mijn Capsule Wardrobe omtoversessie lees je in Een vrouw, een tas, een woestijn en een Capsule Wardrobe

See you on the easy side ❤️