8 redenen waarom elke ZP-er een Virtueel Assistent nodig heeft

 

Vraag je je soms af hoe het kan dat andere zelfstandig professionals altijd hun deadlines lijken te halen, regelmatig publiceren en ook nog eens constant nieuwe producten lanceren? Terwijl jij alleen maar je dagelijkse to do's afwerkt, nooit tijd hebt om een nieuwe service te ontwikkelen en er nooit genoeg uren in een dag zitten?

Deze succesvolle zelfstandig ondernemers zijn geen superman. Net als jij zijn ze knetterdruk en jongleren ze dagelijks met de tientallen dingen die gedaan moeten worden.

Het geheim om nieuwe producten te ontwikkelen EN al je to do's af te krijgen EN ook nog je boodschappen te doen, met je kinderen te spelen en je weekenden vrij te hebben? Werk samen met een Virtueel Assistent.

En NEE, je hoeft geen rijke BN'er te zijn om zo'n samenwerking aan te gaan.

De wereld laten weten wat je te bieden hebt, goed geld verdienen en veel plezier hebben in wat je doet is een keuze die je maakt. Een Virtueel Assistent helpt je te realiseren waar jij van droomt.

Daarom, 8 – heel goede - redenen waarom elke ZP'er een Virtueel Assistent nodig heeft.

 

1) Een VA is je implementatiekoningin. Jij hebt genoeg ideeën, maar je komt er niet aan toe deze daadwerkelijk te implementeren. Een VA kan dat juist heel goed.

2) Een VA is sneller dan jij. Wanneer jij uren bezig bent met die stomme administratie, of zit te klooien met het inplannen van Social Media updates is de juiste VA daar expert in en heeft hier veel minder tijd voor nodig. Dat scheelt jou kosten (jouw tijd is immers ook geld) én je krijgt ruimte voor andere – belangrijkere – zaken.

3) Een VA is ook een ZP-er. Hierdoor herkent ze je worstelingen, vragen en successen; want zij heeft hetzelfde. Ze weet dus wat je nodig hebt en dat is fijn. Alles altijd alleen moeten bedenken en uitvoeren is soms eenzaam, eng en vermoeiend. Dat kan anders.

4) Een VA kan dingen die jij niet kan. Vaardigheden die je nodig hebt, maar no way tijd voor of zin in hebt om te leren. Wees eerlijk, je kunt niet alles – maar je wilt wel veel.

5) Je bent je bedrijf niet begonnen omdat je een manusje-van-alles wil zijn. Doe waar je goed in bent en waar je hart sneller van gaat kloppen. Een VA kan je helpen met terugkerende werkzaamheden. Want je wilt toch ook niet alles.

6) Een VA streeft naar ongeëvenaarde dienstverlening. Waar jij niet op alle bedrijfsvlakken tot het naadje kan gaan - omdat je daar gewoonweg geen tijd voor hebt - doet een VA dat wel. Haar biz is haar liefde en haar brood. Ze wil dat je haar om hulp vraagt en dat je anderen over haar diensten vertelt. Dat resulteert in excellente service. Niet te vergelijken met een werknemer die vooral betaald wil worden. Lucky you!

7) Een nieuw idee wordt beter met verse input. De juiste VA heeft verstand van bedrijfsvoering en marketing. En ze ziet details, zaken die jij na dagen zwoegen niet meer ziet. Of dingen waar jij überhaupt nog niet aan hebt gedacht. Ze kan je sparringpartner zijn en je derde oog of tweede brein. Use it!

8) Stressvrij je biz runnen! Je krijgt eindelijk ruimte om al je ideeën en producten te ontwikkelen én te lanceren. En dat zonder slapeloze nachten en weekenden vol werk.

Oh my... it sounds like heaven!

BusinessThamara Zijlstra