hoe ver wil je gaan om je doelen te bereiken?

 
Noa Johannes van IheartCinema voor Blueberry Dynamic

Business and pleasure, gaat dat samen? Yeah baby, natuurlijk. Geïnspireerd worden, keiharde ondernemerslessen leren en dat ook nog eens onderuit gezakt op de bank? Dit is de place to be.

Speciaal voor Blueberry Dynamic zoekt Noa Johannes van IheartCinema elke week de mooiste, grappigste en meest inspirerende films uit voor jou. Films die leuk zijn ter vermaak én waar jij als zelfstandig online werker slimme lessen uit haalt.

Direct toepasbaar in je eigen business en stukken beter dan alleen maar bergen artikelen lezen.

Dus, pak die vino en popcorn en geniet!

 
 
Films en ondernemen - foto via Oneleft Media
 
 

DE FILM VAN VANDAAG

the wolf of wall street

'The Wolf of Wall Street is meer dan alleen een sterk vermakelijke en award winnende film van meesterregisseur Martin Scorsese; het waargebeurde verhaal over de rise and fall van beurshandelaar Jordan Belfort (heerlijk neergezet door Leonardo DiCaprio) zit ook vol carrièrelessen. Om maar even wat te noemen:

-hoe word ik een succesvol verkoper?
-hoe verdien ik in een korte tijd zo veel mogelijk geld?
-hoe houd ik mijn team gemotiveerd?
-hoe houd ik een inspirerende motivatiespeech?
-en vooral: hoe sta ik weer op na een harde val (zowel letterlijk als figuurlijk...)

Jordan Belfort was er meester in, al waren zijn methoden op z’n zachtst gezegd een tikkeltje ‘shady’. Want de film doet je ook nadenken over een ander belangrijk thema: hoe ver wil je gaan om je doelen te bereiken? En welke morele grenzen ben je bereid over te gaan? Want iedereen die de The Wolf gezien heeft weet: Jordan Belfort komt ver, erg ver, maar raakt gaandeweg ook veel kwijt...'

 

Ben je een echt filmgeek en volg je IheartCinema nog niet? Boy, you're missing out. Check de site hier, de Facebookpagina hier en Noa zelf hier

 

NO-BULLSHIT ADVIES, VIP DOWNLOADS EN BEHIND-THE-SCENE DETAILS RECHTSTREEKS IN JE INBOX, SAY YES?

Voor virtual assistants die klaar zijn met wat 'moet' en 'hoort' en verlangen naar meer vrijheid en avontuur, om gewoon knalgoed te worden op je eigen manier.