Hoe ga je om met concurrentie op je weg naar succes?

 
Noa Johannes van IheartCinema voor Blueberry Dynamic

Business and pleasure, gaat dat samen? Yeah baby, natuurlijk. Geïnspireerd worden, keiharde ondernemerslessen leren en dat ook nog eens onderuit gezakt op de bank? Dit is de place to be.

Speciaal voor Blueberry Dynamic zoekt Noa Johannes van IheartCinema elke week de mooiste, grappigste en meest inspirerende films uit voor jou. Films die leuk zijn ter vermaak én waar jij als zelfstandig online werker slimme lessen uit haalt.

Direct toepasbaar in je eigen business en stukken beter dan alleen maar bergen artikelen lezen.

Dus, pak die vino en popcorn en geniet!

 
 
oneleftmedia-coll14-img04-lowres_orig.jpg
 
 

DE FILM VAN VANDAAG

RUSH

'Hoe bereik je het hoogst haalbare en hoe ga je onderweg met concurrentie om? Het zijn twee belangrijke thema’s die in de waargebeurde én supergoede film Rush op een meeslepende manier worden belicht. Misschien zelfs herkenbaar, ook al heet je zelf geen Verstappen. Centraal in de film staan de topcoureurs en rivalen James Hunt en Niki Lauda, tijdens de aanloop naar een legendarische race in 1976. Waar de koele en introverte Lauda heel gefocust is en graag volgens het boekje handelt, is de vrouwenverslinder en feestbeest Hunt juist flamboyant en onvoorspelbaar. Ondanks hun rivaliteit, hebben de coureurs echter veel respect voor elkaar.

Een mooie les: je hoeft niet iedereen leuk te vinden die je in je (net)werk tegenkomt. Integendeel: laat je tot op zekere hoogte inspireren door mensen die in hetzelfde werkveld goed presteren. En blijf tegelijkertijd trouw aan je eigen idealen en aanpak. Er leiden meerdere wegen naar succes; dus merk je dat je lekker gaat, durf dan ook te vertrouwen op de weg die je op eigen kracht en kunde bent ingeslagen.'

 

Ben je een echt filmgeek en volg je IheartCinema nog niet? Boy, you're missing out. Check de site hier, de Facebookpagina hier en Noa zelf hier

 

NO-BULLSHIT ADVIES, VIP DOWNLOADS EN BEHIND-THE-SCENE DETAILS RECHTSTREEKS IN JE INBOX, SAY YES?

Voor virtual assistants die klaar zijn met wat 'moet' en 'hoort' en verlangen naar meer vrijheid en avontuur, om gewoon knalgoed te worden op je eigen manier.