Wat doe je als je voor jezelf wilt beginnen en je omgeving je niet steunt?

 
Noa Johannes - films en ondernemen van IheartCinema voor Blueberry Dynamic

Business and pleasure, gaat dat samen? Yeah baby, natuurlijk. Geïnspireerd worden, keiharde ondernemerslessen leren en dat ook nog eens onderuit gezakt op de bank? Dit is de place to be.

Speciaal voor Blueberry Dynamic zoekt Noa Johannes van IheartCinema elke week de mooiste, grappigste en meest inspirerende films uit voor jou. Films die leuk zijn ter vermaak én waar jij als zelfstandig online werker slimme lessen uit haalt.

Direct toepasbaar in je eigen business en stukken beter dan alleen maar bergen artikelen lezen.

Dus, pak die vino en popcorn en geniet!

 
 
Films en ondernemen
 
 

De FILM VAN VANDAAG

JOY

'Sta je op het punt een eigen onderneming te beginnen? Dan is Joy zeker het kijken waard. De film is gebaseerd op het verhaal van de Amerikaanse Joy Mangano: een werkende, alleenstaande moeder uit Long Island die de Miracle Mop uitvindt, een speciale dweil met een revolutionair uitwringsysteem.

Ka-ching zou je denken, maar niets is minder waar. Joy wordt gedwarsboomd, opgelicht door partners en haar instabiele familiesituatie maakt de weg naar succes ook niet bepaald gemakkelijk. Maar de selfmade woman houdt vol en groeit uit tot een succesvolle ondernemer.

Hoe? Door de hulp van de juiste mensen aan te nemen (je kunt het niet alleen, maar wees altijd alert op onbetrouwbare haaien), door goed te beseffen wanneer ze WEL of juist een keer NIET moet praten (op het juiste moment tijdens een onderhandeling je mond houden, is goud waard) en last but not least: door trouw te blijven aan zichzelf.'

 

Ben je een echt filmgeek en volg je IheartCinema nog niet? Boy, you're missing out. Check de site hier, de Facebookpagina hier en Noa zelf hier

 

NO-BULLSHIT ADVIES, VIP DOWNLOADS EN BEHIND-THE-SCENE DETAILS RECHTSTREEKS IN JE INBOX, SAY YES?

Voor virtual assistants die klaar zijn met wat 'moet' en 'hoort' en verlangen naar meer vrijheid en avontuur, om gewoon knalgoed te worden op je eigen manier.