interview

flair magazine


Medium: Flair Magazine
Datum: 26 oktober 2016

Journalist: Nienke Blokhuis
Fotograaf: Eigen portret - Thamara Zijlstra
 

WEG MET DIE SLEUR - 10 GOUDEN TIPS

"Als klein meisje al vond ik sleur één van de vieste woorden die ik kon bedenken. Als het leven saai wordt ga ik op standje 'automatisme'. Maar ik heb het medicijn gevonden..."

Benieuwd naar mijn medicijn tegen sleur? Reizen en leven zonder eigen woning. Avontuur gegarandeerd.

Wil je het hele interview met mij lezen? Dat kan hieronder. 

 
 
Interview Flair oktober 2016

Interview Flair oktober 2016

 

VOLLEDIGE TEKST INTERVIEW

Thamara Zijlstra (30, virtual assistant coach, heeft een relatie) bestrijdt sleur door geen huis te hebben.

"Als klein meisje al vond ik sleur één van de vieste woorden die ik kon bedenken. Als het leven saai wordt, ga ik op standje 'automatisme'. Dan word ik lui en dus; dat gevoel van 'laat-ook-maar-zitten'. Al heel jong voelde ik dat reizen het medicijn is tegen sleur. Ook bleef ik nooit lang op één plek wonen. Eigenlijk heb ik nooit een vast huis gehad: vroeger woonde ik anti- kraak, of ik sliep bij vriendinnen. Zeven jaar geleden ontmoette ik mijn vriend, hij leefde op dezelfde manier. Een match made in heaven! Sindsdien passen we samen op huizen van anderen, ook in het buitenland. Het is heel leuk en spannend, omdat je iemands leven instapt. We worden nu aan alle kanten gevraagd als housesitter. Een vaste baan is natuurlijk niet te doen op deze manier, daarom werken we allebei voor onszelf. Mijn baan run ik volledig online.
Geen idee hoe de toekomst loopt, maar op dit moment ben ik nog lang niet van plan om hiermee te stoppen. Zo leven houdt me scherp en geeft energie, en ik leer er zo belachelijk veel van. Het is echt goed voor me."