Thamara Zijlstra - artikel Viva 45

Viva

'Haar enige vaste last is haar rugzak, ze werkt waar er wifi is en slaapt nooit lang in hetzelfde bed. Thamara (29) trekt al haar hele volwassen leven rond. Ze woonde anti-kraak, in oppashuizen, in een boomhut en in een koepeltentje.'

Lees het hele artikel uit de Viva hier...

 
Telegraaf

 

De Telegraaf

"Veel zelfstandigondernemers zitten in een vicieuze cirkel: elke dag begint met een enorme to do-lijst en daardoor blijft er veel te weinig tijd over voor datgene waarvoor je in de eerste plaats bent gaan ondernemen. Ik kan als virtueel assistent heel praktisch (een deel van) je administratie overnemen, of simpele vertaalklussen doen, maar mijn specialiteit is het opzetten van efficiente werksystemen”, legt Zijlstra uit."

Lees het hele artikel uit De Telegraaf hier...

 

 

Esther Jacobs - Blueberry Dynamic

Handboek voor wereldburgers

Wonen en werken op de mooiste plekken op aarde wordt steeds toegankelijker, maar de organisatie ervan kan lastig zijn. Wereldburger Esther Jacobs heeft haar ervaringen met betrekking hiertoe gebundeld in een praktisch Handboek voor Wereldburgers.

Esther heeft mij gevraagd ook mijn verhaal te vertellen in haar boek.

Je kunt het boek hier bestellen...

 

De Telegraaf - Thamara Zijlstra

De Telegraaf

Een kort interview over mij en mijn onmisbare reisattribuut. Dus geen business-gerelateerd advies, maar een persoonlijk detail over mij en mijn leven als reizende ondernemer.

Lees het krantenartikel hier...

 

 

Virtual Assistant Interview Thamara Zijlstra

A Virtual Interview with a Virtual Assistant: Thamara Zijlstra

Een Engelstalig interview met mij, met een sneak peek in de persoon achter de virtual assistant. Het is een heel leuk interview geworden over toewijding, A-teams en uitdagingen.

Je leest het hier...