je favoriete boek

 

Het is bijna zomer en dat betekent dat er meer gelezen wordt. Voor een mooie nieuwe productie van Blueberry Dynamic hebben we jouw kennis en liefde voor boeken nodig. We willen anderen inspireren met mooie pareltjes en zijn dus op zoek naar dat ene boek dat je maar niet kon wegleggen. Dat ene boek dat iets voor je heeft verandert in je leven. Of dat ene boek waar je zo intens van hebt genoten dat je er nog vaak aan terugdenkt. Van precies dat ene boek willen we graag horen waar het over gaat en wat het met je heeft gedaan.

Als jouw inzending wordt uitgekozen voor publicatie nemen we contact met je op om je exact te vertellen wat we met je woorden gaan doen. Zonder jouw toestemming publiceren we natuurlijk niets. En als we jouw inzending kiezen betekent dat een groot bereik en gratis publiciteit voor jou. 

Heb je een mooie bijdrage? Vul dan het formulier hieronder in en laat ons weten welk boek we volgens jou echt allemaal moeten gaan lezen deze zomer.

 

Aanmeldformulier

Naam *
Naam
http://
Soort boek *
Vertel waar het boek over gaat (zonder alles weg te geven natuurlijk) en vooral wat het met je heeft gedaan en waarom het dus zo'n aanrader is. Zorg dat het een lekker leesbaar stukje wordt, als je tekst wordt uitgekozen voor publicatie dan is dit de tekst die gepubliceerd wordt. Max. 1 alinea.