Blueberry Dynamic
Blueberry Dynamic
Forget the rules, Do your own thing

Social Media Kickstarter

 

04-10 februari 2019

Normaal €121,- (inc. btw)
Earlybird prijs €75,- (inc. btw)
(earlybird geldig t/m 16 januari)

Bij inschrijving ga je akkoord met de algemene voorwaarden
banner01.jpg

Wil je social media zakelijk inzetten en een manier ontwikkelen waarmee je potentiële klanten aantrekt en een actieve social media aanwezigheid creëert die zo leuk en interessant is dat je het volhoudt? De Social Media Kickstarter is een 5-daagse online workshop waarin je leert hoe je dit doet voor jezelf en anderen.

We beantwoorden vragen als ‘Wat heb je zakelijk nodig voor social media dat anders is dan wanneer je het persoonlijk gebruikt?’, ‘Hoe vind je de intersectie tussen wat jij wilt en wat jouw publiek nodig heeft?’, ‘Hoe blijf je geinspireerd en hoe ga in de praktijk te werk?’, ‘Wat is goede content en hoe maak je dat?’

In deze intensieve workshop krijg je elke dag stimulerende theorie, praktijkopdrachten en handige templates en checklists. Daarnaast is er een actief groepsprogramma dat op Facebook plaatsvindt om in contact te komen met andere deelnemers en professionele feedback te krijgen op je werk van de experts van Team Blueberry. Zo bouw je direct een waardevol netwerk van contacten op.

 

KORT & KRACHTIG

In 5 dagen zet je de eerste stappen om virtual assistant te worden en leer je hoe jij een freelance carrière als virtual assistant kunt inzetten om je leven in eigen hand te nemen en je dromen waar te maken.

Je leert welk werk je allemaal kunt doen als virtual assistant.

+ We zoeken samen uit welke persoonlijke vaardigheden jij kan gaan omzetten naar professionele diensten. 

+ Je leert hoe je volledig online kunt werken als VA en hoe deze enorme vrijheid jouw leven nog leuker gaat maken. 

+ Je maakt kennis met de avontuurlijke mogelijkheden van reizen en werken als je niet langer aan een vaste werkplek gebonden bent.

+ Je krijgt inzicht in de dankbare werkelijkheid van eigen baas zijn, je eigen tijden bepalen en werken vanuit huis zodat jij jezelf en je gezin op de eerste plaats kunt zetten.

+ We laten zien dat zelfstandig ondernemerschap lang niet zo eng of ingewikkeld is als het misschien lijkt.

Ohja... Je krijgt van ons natuurlijk ook een liefdevolle schop onder je kont en we helpen jouw kijk op werken en leven te veranderen en meer voor jezelf te kiezen. Op een realistische manier vol mogelijkheden.

 

Wat krijg je?

+ 5 dagen lang elke dag een theorieles

+ 5 dagen lang elke dag een praktische opdracht

+ 5 dagen lang elke dag een checklist of template als extra resource

+ 7 dagen lang elke dag persoonlijke feedback en de mogelijkheid tot het stellen van vragen

+ 7 dagen lang toegang tot de actieve Kickstarter Facebookgroep waar je je mede kickstarters ontmoet en één of meerdere experts van Team Blueberry tot je beschikking hebt. 

Inhoud:

Dag 1. Waarom zou je social media uberhaupt inzetten en wat is de echte focus ervan?

Dag 2. Persoonlijk en zakelijk zijn niet hetzelfde op social media. Wat is het verschil en hoe maak je zakelijk resultaatgerichte keuzes?

Dag 3. Hoe vind je de intersectie tussen wat jij wilt en wat jouw publiek nodig heeft? Ontwikkel een op maat gemaakte contentstrategie.

Dag 4. Hoe blijf je geinspireerd en wat is een fijne workflow? Ontwikkel je eigen creatie-toolkit voor efficientie, creativiteit en relevantie.

Dag 5. Wat is goede content en hoe maak je dat?

Dag 6. + 7. Tijd om bij te werken, verdere feedback te ontvangen en vragen te stellen.

BONUS #1. Een checklist met handige tips en do's and dont's op social media

BONUS #2. Een template om je gemaakte social media plan overzichtelijk te maken voor gebruik

 
Na de workshop voelde ik in elke vezel van mijn lijf dat ik aan het roer van mijn eigen leven sta en alleen ik weet wat ik wel en niet leuk vind. Na afloop ben ik heel veel anders gaan doen. Keuzes maken en daar dan echt vol voor gaan. Vanuit mijn gevoel en mijn hart beslissen. De ‘ja maar’ van het verstand de mond snoeren. Dit is echt een van de leukste trainingen die ik ooit heb gedaan. Ik heb veel geleerd en de energie in de groep was echt onevenaarbaar.
— Eva
 
Mijn beeld van een VA is heel erg veranderd. Een VA is veel meer dan een online secretaresse en kan heerlijk zelf bepalen wat ze wel en niet wil doen. Ook zie ik nu in dat je veel kan, als je het maar wil en doorzet. De workshop geeft hele fijne praktische opdrachten waar ik veel aan heb gehad. Ik weet nu dat dit echt is wat ik wil en dat het zoveel vrijheid geeft. Het heeft me laten inzien dat ik nog heel veel moet leren, maar dat is juist de uitdaging en ik ga ervoor!
— Noa
 

Samen sta je sterker

Buiten de theorie en de praktijkopdrachten is het groepsaspect een belangrijk onderdeel van de workshop. Tijdens de workshop krijg je daarom toegang tot de besloten Kickstarter Facebookgroep. In de privacy van deze groep leg je waardevolle contacten, kun je veel van elkaar leren en heb je de gelegenheid al je vragen te stellen aan één of meerdere experts van Team Blueberry. Samen delen en leren blijkt elke keer weer enorm waardevol. En natuurlijk is het ook gewoon heel gezellig.

 

In de besloten Facebookgroep: 

+ krijg je persoonlijke feedback op je opdrachten van één of meerdere Blueberry teamleden (inclusief oprichter Thamara).

+ kun je 7 dagen lang vragen stellen.

+ is er ruimte om je persoonlijke ervaringen te delen en te leren van de ervaringen van anderen.

+ kun je waardevolle contacten leggen binnen de groep en vragen stellen aan de andere deelnemers.

 

Is de SOCIAL MEDIA Kickstarter iets voor jou?

+ Ben je een organisatietalent en sta je graag klaar voor anderen? 

+ Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging in je leven en denk je er al een tijdje over om voor jezelf te beginnen, maar weet je nog niet zo goed hoe?

+ Ben je recent gestart als VA, maar heb je nog veel vragen?

+ Wil je werken onder je eigen voorwaarden, zelf bepalen voor wie je werkt en het werk doen dat jij het leukst vindt?

+ Verlang je naar de vrijheid te kunnen werken waar en wanneer het jou het beste uitkomt?

Grote kans dat het beroep virtual assistant voor jou is weggelegd.

In de VA Kickstarter workshop leer je wat je nodig hebt om te beginnen als virtual assistant. Onder begeleiding ga je de eerste stappen zetten richting zelfstandig werken. Je krijgt een beter inzicht in wat je echt wilt en waar juist jij goed in bent.  

 

Na de social media Kickstarter: 

+ heb je ontdekt waar jouw sterke punten liggen en hoe je die kunt omzetten naar een professionele online dienst waar je voor betaald krijgt.

heb je nieuwe middelen in handen om jouw werk en leven vorm te geven op een manier die past bij jou.

heb je een netwerk van mede-kickstarters om je heen waar je veel steun, hulp en vriendschap uit kunt halen bij al je nieuwe avonturen.

heb je een van de meest waardevolle en belangrijkste elementen voor succes meegekregen: zelfkennis. 

heb jij je eerste stappen gezet om aan het werk te gaan als virtual assistant. Het is dichterbij dan je denkt.

 
Mijn grootste inzicht na de workshop is dat ik echt voel dat ik op de goede weg ben, dat dit de richting is die ik op wil. Daar waar ik normaal gesproken altijd heel bescheiden ben over mijn kwaliteiten vertelde ik gisteren bij vrienden zonder twijfel en zonder onzekerheid wat ik wilde gaan doen en wat ik allemaal kan. Echt een persoonlijke overwinning
— Kirsten
 

aanmelden voor de social media kickstarter

04-10 februari 2019
online

Normaal €121,- (inc. btw)
Earlybird prijs €75,- (inc. btw)
(earlybird geldig t/m 16 januari)
 
Bij inschrijving ga je akkoord met de algemene voorwaarden

 
Dank voor de zeer inspirerende training! Het heeft mij al mijn eerste VA opdracht opgeleverd en daarnaast een heel inspirerend netwerk met zeer enthousiaste collega VA’s en nog meer drive om mijn hart te volgen en mijn eigen pad te creëren.
— Yvette
 
Thamara Zijlstra - foto door Dingena Mol

Thamara Zijlstra - foto door Dingena Mol

Wie is Thamara?

"Ik ben Thamara Zijlstra, oprichter van Blueberry Dynamic en ontwikkelaar van o.a. de Social Media Kickstarter en VA Kickstarter en de grootste VA community van Nederland - VA Lab. Als één van de allereerste VA opleiders heb ik velen honderden mensen mogen begeleiden van loondienst of werkeloosheid naar een succesvolle freelance carriere als virtual assistant.

Vrijheid is een belangrijk terugkerend thema in mijn eigen leven en Blueberry Dynamic is een 100% online onderneming. Beiden zijn vormend en essentieel voor de training en coaching die ik ontwikkel voor mensen zoals jij, vol met vaardigheden en verlangens en op zoek naar meer vrijheid.

Ik zie het zelfstandig ondernemerschap als middel om die vrijheid te creëren. Om zo je eigen keuzes te kunnen maken en je leven te vormen op de manier die past bij jou. En niks is zo leuk als anderen de middelen te geven dit te realiseren.

De Social Media Kickstarter is een krachtige korte training om op een andere manier naar social media te leren kijken en een manier te vinden die werkt voor jou en je klanten.”

 
Na bijna een jaar thuis gezeten te hebben met een burn-out heeft deze workshop alles in mij wakker gemaakt. Ik had niet verwacht dat ik er zo emotioneel van zou worden, maar wat verhelderend en verfrissend om op een andere manier te kijken naar wat ik wil zonder het constante gevoel ‘te moeten’. Ik heb nog veel te leren, maar ben vastberaden er nu helemaal voor te gaan.
— Sanne
 

Veelgestelde Vragen

Kan ik deze workshop declareren bij de Belastingdienst?
Ja, je kunt dit opgeven als scholingskosten.

 

Hoeveel tijd ben ik per dag kwijt aan de workshop?
Ongeveer een 1,5 uur per dag en je kunt volledig zelf bepalen op welk moment van de dag je met het materiaal aan de slag gaat.

 

Ik ben in die periode enkele dagen niet beschikbaar, kan ik dan alsnog meedoen?
Zolang je de ruimte hebt om binnen de 7 dagen het lesmateriaal door te nemen en de opdrachten te doen is dat geen probleem.

Ik ben die periode op vakantie, kan ik dan alsnog meedoen?
Dat ligt er aan of je tijdens je vakantie bezig wilt zijn met een online workshop en of je op je vakantiebestemming over goed internet beschikt. Als jij dat wilt en kunt is het zeker mogelijk, het kan een mooi voorbeeld zijn van de vrijheid die werken op afstand biedt. 

 

Is deelname aan de Kickstarter Facebookgroep verplicht?
Nee. Als je om wat voor reden dan ook niet mee wilt of kunt doen in de Facebookgroep dan is dat geen probleem. Je krijgt alsnog al het theoretisch materiaal en de praktijkopdrachten toegestuurd. Je mist wel de gelegenheid om contact te maken met andere deelnemers en feedback te krijgen van Blueberry medewerkers. 

 

Ik heb geen Facebook. Wat nu?
Dat is geen probleem, Je krijgt alsnog al het theoretisch materiaal en de praktijkopdrachten toegestuurd via email. Wil je toch graag deel uitmaken van de groep dan kun je altijd een tijdelijk Facebook account aanmaken, iets wat we zeker aanraden.

 
Ik had zoveel mensen gesproken die erg enthousiast waren over de workshop. Wat ben ik blij dat ik het nu zelf ook heb gedaan. Ik heb er veel van geleerd, leuke contacten opgedaan en grote stappen kunnen zetten.
— Stephany