Succesverhalen

 
Saskia Mardi - Blueberry Dynamic - Virtual Assistant

Saskia Mardi
www.saskiamardi.com

"Ik werk beter als iemand het allemaal in de gaten houdt en mij af en toe een schop onder mijn kont geeft. Daarom koos ik voor de opleiding bij Thamara. Ze was consequent, flexibel, ik kon op haar rekenen en voelde me heel comfortabel bij haar, ik mocht mezelf zijn, móest mezelf zijn. Dat is ook het belangrijkste en meest waardevolle dat ik heb geleerd van mijn tijd samen met Thamara: to run my business my way. Zij heeft mij geholpen om iets neer te zetten dat aan alle kanten schreeuwt SASKIA! Ik moest gaan zitten, nadenken en opschrijven waarom ik voor mezelf wil werken, hóe ik wil werken en wat succes nou betekent voor MIJ. Thamara’s modules en adviezen waren waardevol, goed over nagedacht en up to date. Door de kennis die Thamara met mij heeft gedeeld zijn de (meeste) angsten die ik eerst had verdwenen en heb ik zonder stress en met een goed gevoel de opleiding afgerond. Ik heb nu een hoop kennis, veel meer zelfvertrouwen en een killer business that’s ready to roll!"


 
Kirsten Happel - Blueberry Dynamic - Virtual Assistant

Kirsten Happel
www.studioduizendpoot.nl

"Thamara’s gave levensstijl en het feit dat ze de Nederlandse markt zo goed kent, zorgden ervoor dat ik voor B. Business koos. Het belangrijkste dat ik tijdens de opleiding heb geleerd, is hoe je een eigen bedrijf start, stap voor stap en waar je op moet letten. Maar ook dat dat alles geen voorwaarde is om te kunnen starten als VA. Door Thamara’s persoonlijke, motiverende en positieve aanpak, ben ik nog meer overtuigd dat dit is wat ik wil!"


 
Marit Verlaat.png

Marit Verlaat
www.wanderfulassistant.com

"Toen ik  de VA Kickstarter workshop aan het doen was wist ik dat dit mijn volgende avontuur zou zijn. Alleen hoe doe je dat precies? Wat komt er allemaal kijken bij het opzetten van je eigen bedrijf? Deze antwoorden kreeg ik allemaal in het programma B. Business. Zonder de hulp van Thamara had ik mijn bedrijf nooit zo goed neer kunnen zetten. Thamara is a great teacher. Zij weet je te motiveren, je na te laten denken over hoe jij wilt dat je bedrijf eruit ziet en geeft ijzersterke feedback. Ik heb dankzij B. Business mijn droom kunnen waarmaken. Ik doe werk wat ik fantastisch vind, werk met super leuke mensen en kan dit doen waar ik maar wil."


 
Leonie Koomen - Blueberry Dynamic - Virtual Assistant

Leonie Koomen
www.zoutoost.nl

"Tijdens de opleiding heb ik ontzettend prettig contact gehad met Thamara, ze was altijd motiverend en inspirerend. Thamara heeft ervoor gezorgd dat ik dingen ging doen, die ik eerst niet durfde. Ik heb zulke enorme, persoonlijke stappen gemaakt en dat heeft veel veranderd voor me! Ik onderschat mezelf vaak en denk dan, dat gaat me vast niet lukken. Maar tijdens B. Business ontdekte ik, dat als je er mee bezig bent, alles kan lukken. Geduld wordt beloond! Ik ben Thamara hier echt onwijs dankbaar voor."


 
Saskia Vandenbroeck - Blueberry Dynamic - Virtual Assistant

Saskia Vandenbroeck
www.officeconfetti.nl

"De opleiding heeft aan al mijn verwachtingen voldaan. B. Business is een out of the box, praktisch en individueel traject waarin je jezelf beter leert kennen. Het was zo fijn om veel contact te hebben met Thamara, ik heb met haar dingen besproken die ik met niemand anders heb besproken. Thamara veroordeelt niet en heeft nooit gepusht als ik iets niet zo handig deed. Dankzij haar niet aflatende aansporing heb ik nu een eigen bedrijf met de perfecte naam, waar ik zo blij van word! Ook heb ik mijn eigen website gemaakt, ik heb al klanten en ik heb met heel wat tools leren werken. Een belangrijke les die ik meeneem is, dat het niet nodig is om alles perfect voor te bereiden. Geen enkele beslissing is definitief. Je moet er gewoon aan beginnen en dan worden dingen duidelijk. Ik ben zo blij dat ik Thamara heb leren kennen!"


 
Ingrid Meijer - Blueberry Dynamic - Virtual Assistant

Ingrid Meijer
www.truebluebacking.nl

"Ik heb ruim 20 jaar in loondienst gewerkt en ik vond de overstap naar het ondernemerschap doodeng, om eerlijk te zijn. Ik wilde me daarom zo goed mogelijk voorbereiden, om mezelf de grootste kans te geven om een succesvolle start te maken. Thamara’s aanpak sprak me het meeste aan: lekker samen knallen. De opleiding is ontzettend compleet. Zonder B. Business had ik nooit zo’n goed inzicht gehad in wat ik precies wil en kan. Thamara is betrokken en staat altijd klaar met adviezen en peptalks, die mij door moeilijke momenten heen hebben geholpen. Deze zes maanden waren een rollercoaster en nu heb ik echt een up and running business en al mijn eerste klanten! Zonder Thamara was me dit nooit zo gelukt, zij is echt een inspiratie voor alle vrouwen die als zelfstandige aan de slag willen gaan."


 
Eva van Wijk

Eva van Wijk
www.only24hoursaday.nl

"De opleiding bij Thamara was vanaf les 1 gaaf, interessant, informatief en alles wat ik ervan verwachtte. Thamara is anders, inspirerend, verhelderend, eerlijk, KICK ASS! Mijn favoriete onderdeel van de opleiding was de module over websites, omdat ik daar zó creatief van werd, meer dan ik ooit geweest ben! Het belangrijkste dat ik uit de opleiding meeneem, is dat ik zeker weet dat ik weer ondernemer wil zijn! Ik vind Thamara geweldig, heb het ontzettend naar mijn zin gehad en heb een hoop van Thamara geleerd."

 
Rob van Wijk

Rob van Wijk
www.only24hoursaday.nl

“Ik heb voor de opleiding bij Thamara gekozen, omdat ik (samen met Eva van Wijk) goed voorbereid aan ons bedrijf wilde beginnen en Thamara's aanpak spreekt me aan. Ze heeft me geweldige inzichten gegeven, ik ben veel over mezelf te weten gekomen en ik ben er nu absoluut van overtuigd dat dit is wat ik wil. Ik ben haar enorm dankbaar voor haar toewijding en de energie die ze in ons en de opstart van ons bedrijf heeft gestoken. Ze is een topper!"


 
Sandra Keus - Blueberry Dynamic - Virtual Assistant

Sandra Keus
www.samenmetsan.nl

"Daar zit ik dan. Op Schiphol bij gate C15 te wachten op mijn vlucht naar Malaga. Het avontuur gaat beginnen, ik ga een paar maanden vanuit Spanje aan mijn eigen bedrijf werken. Wie had dat gedacht aan het begin van 2015? Ik herinner me nog goed dat ik Thamara via Twitter op het spoor kwam. Wauw, zij doet precies wat ik zou willen! Ik ben haar zo dankbaar voor alles. Ik durf echt wel te zeggen dat ik hier anders niet bij de gate zou hebben gezeten. Ze heeft me zoveel geleerd en zoveel van haar eigen tijd in mij gestopt. Ze is een heel tof mens en legt haar hele ziel en zaligheid in haar werk. Ik vind haar een kanjer en de leukste juf EVER!!!"


 
Colin Kassies - Blueberry Dynamic - Virtual Assistant

Colin Kassies

"Ik heb welgeteld 4 maanden van mijn werkende leven in loondienst gewerkt en ben dus al mijn hele leven zelfstandig, maar ook ik vond het B. Business leertraject een rollercoaster. Kneiterveel lezen, vergelijken en brainstormen, in je eigen al overlopende hoofd. De opdrachten zijn creatief en confronterend. Vooral het nadenken en ook voelen wat je wilt en echt leuk vindt, en de twijfel of je dat dan wel kunt, en er genoeg kennis of talent voor hebt? Soms vervloekte ik mezelf voor mijn gebrek aan discipline, soms werkte ik met plezier tot diep in de nacht aan een opdracht. Gelukkig is Thamara heel lief, direct en to the point. Ik ben superblij dat ik aan deze opleiding begonnen ben, want ik heb er heeeeeel veel uitgehaald."


 
Ingrid Rozema-Bouwman - Blueberry Dynamic - Virtual Assistant

Ingrid Rozema-Bouwman
www.krachtaardig.nl

"Thamara is mijn business coach en daar ben ik ongelooflijk blij mee. Thamara helpt mij te focussen, adviseert bij zakelijke beslissingen en geeft mij gevraagd en ongevraagd advies om mijn business nog beter te maken. Thamara heeft er voor gezorgd dat ik in de super leuke, maar ook spannende startfase van mijn bedrijf altijd op iemand kon leunen en met vertrouwen aan mijn bedrijf kon blijven bouwen. Daarnaast is Thamara ook gewoon een heel tof mens met een enorm groot hart."


 

Wil je ook aan het werk als Virtual Assistant?

Er gaat binnenkort weer een 7-daagse training van start.