Succesverhalen

 
Saskia Mardi - Blueberry Dynamic - Virtual Assistant

Saskia Mardi
www.saskiamardi.com

"Ik werk beter als iemand het allemaal in de gaten houdt en mij af en toe een schop onder mijn kont geeft. Daarom koos ik voor de opleiding bij Thamara. Ze was consequent, flexibel, ik kon op haar rekenen en voelde me heel comfortabel bij haar, ik mocht mezelf zijn, móest mezelf zijn. Dat is ook het belangrijkste en meest waardevolle dat ik heb geleerd van mijn tijd samen met Thamara: to run my business my way. Zij heeft mij geholpen om iets neer te zetten dat aan alle kanten schreeuwt SASKIA! Ik moest gaan zitten, nadenken en opschrijven waarom ik voor mezelf wil werken, hóe ik wil werken en wat succes nou betekent voor MIJ. Thamara’s modules en adviezen waren waardevol, goed over nagedacht en up to date. Door de kennis die Thamara met mij heeft gedeeld zijn de (meeste) angsten die ik eerst had verdwenen en heb ik zonder stress en met een goed gevoel de opleiding afgerond. Ik heb nu een hoop kennis, veel meer zelfvertrouwen en een killer business that’s ready to roll!"


 
YW-Sonja-102 SQ.jpg

Sonja Kunst
www.thebluestructure.com

"Erg tevreden kijk ik terug op de afgelopen 6 maanden B.Business. Hoewel ik van te voren al (bijna) precies wist WAT ik wilde gaan doen had ik geen idee HOE & WAAR te beginnen. Dankzij het B. Business programma van Thamara kreeg ik de structuur & de tools aangeboden die mij stap voor stap naar de finish bracht: mijn VPA onderneming, compleet & solide. Ik ben enorm trots en heb alle vertrouwen in een toekomst vol eigen keuzes, vrijheid en waardevolle samenwerkingen. Thamara, dank voor het aanreiken van de basis voor mijn toekomst!"


 
Renske Holwerda.jpg

Renske Holwerda
www.regelrenske.nl

“Weet jij wat een heel geschikt vak voor jou zou zijn? Virtual assistant!”, riep een onderneemster-vriendin begin 2017 toen ik haar weer eens ergens bij geholpen had. Virtual assistant? Nooit van gehoord. Ik googelde de term, maar werd in eerste instantie niet heel erg enthousiast. Tot ik op de site van Blueberry Dynamic terechtkwam. Ik besloot de 9-daagse online training B. A Kickass Virtual Assistant (tegenwoordig VA Kickstarter) te volgen en dat programma zat zó goed in elkaar dat ik na afloop zeker wist: dit is het! Dit is wat ik wil!

Daarom schreef ik me na de training in voor B. Business, het programma van 6 maanden. Een forse investering, maar ik wist dat ik dit programma nodig had om de stappen te kunnen zetten die ik wilde zetten. Ik ben namelijk zo iemand die al snel te veel wil en zich dan zó overweldigd kan voelen door alles wat er gebeuren moet, dat er niks gebeurt. Thamara had alle stappen die ik moest zetten om de basis van mijn bedrijf neer te zetten in hapklare brokken verdeeld en zo kon ik in kleine stapjes toewerken naar mijn droombedrijf. Heel fijn! Ook de microstage was erg fijn. Ik heb hier uiteindelijk een klant aan overgehouden. Ook hierin voelde Thamara haarfijn aan wie een goede match met mij zou zijn.

1,5 maand na het afronden van B. Business heb ik mijn baan opgezegd om volledig voor mijn eigen bedrijf te gaan. Als je me dat een jaar geleden had verteld, had ik je uitgelachen. Maar het is de beste beslissing die ik ooit heb genomen. Ik weet zeker dat ik zonder B. Business niet had gestaan waar ik nu sta. Mijn bedrijf staat dankzij dit programma als een huis. Dankjewel, Thamara!”
 


 
Marit Verlaat.png

Marit Verlaat
www.wanderfulassistant.com

"Toen ik  de VA Kickstarter workshop aan het doen was wist ik dat dit mijn volgende avontuur zou zijn. Alleen hoe doe je dat precies? Wat komt er allemaal kijken bij het opzetten van je eigen bedrijf? Deze antwoorden kreeg ik allemaal in het programma B. Business. Zonder de hulp van Thamara had ik mijn bedrijf nooit zo goed neer kunnen zetten. Thamara is a great teacher. Zij weet je te motiveren, je na te laten denken over hoe jij wilt dat je bedrijf eruit ziet en geeft ijzersterke feedback. Ik heb dankzij B. Business mijn droom kunnen waarmaken. Ik doe werk wat ik fantastisch vind, werk met super leuke mensen en kan dit doen waar ik maar wil."


 
Claudia Szokol.jpg

Claudia Szokol
www.bloombridgesupport.nl

"Jarenlang had ik de droom om mijn eigen business te starten. Ik wilde meer voldoening uit mijn werk halen en meer vrijheid ervaren. Meer vrijheid in waar en wanneer ik zou werken maar ook met wie ik het liefst wilde samenwerken. Het was voor mij dus wel duidelijk wat ik wilde, maar      niet hoe ik hier invulling aan kon geven. Tijdens het B. Business traject is met behulp van de opdrachten en het contact met Thamara voor mij nu  geworden wat ik kan, leuk vind en welke kant ik met mijn business op wil. Thamara is een superleuk mens die goed aanvoelt wat je nodig hebt, of dat nu een schop onder je kont is of juist even wat tijd voor jezelf. Ze weet de  juiste vragen te stellen en zet je aan het denken. Dankzij Thamara en het B. Business traject heb ik mezelf beter leren kennen en maak ik nu duidelijke keuzes. Hier ben ik Thamara enorm dankbaar voor. "


 
Kirsten Happel - Blueberry Dynamic - Virtual Assistant

Kirsten Happel
www.studioduizendpoot.nl

"Thamara’s gave levensstijl en het feit dat ze de Nederlandse markt zo goed kent, zorgden ervoor dat ik voor B. Business koos. Het belangrijkste dat ik tijdens de opleiding heb geleerd, is hoe je een eigen bedrijf start, stap voor stap en waar je op moet letten. Maar ook dat dat alles geen voorwaarde is om te kunnen starten als VA. Door Thamara’s persoonlijke, motiverende en positieve aanpak, ben ik nog                           meer overtuigd dat dit is wat ik wil!"


 
Leonie Koomen - Blueberry Dynamic - Virtual Assistant

Leonie Koomen
www.zoutoost.nl

"Tijdens de opleiding heb ik ontzettend prettig contact gehad met Thamara, ze was altijd motiverend en inspirerend. Thamara heeft ervoor gezorgd dat ik dingen ging doen, die ik eerst niet durfde. Ik heb zulke enorme, persoonlijke stappen gemaakt en dat heeft veel veranderd voor me! Ik onderschat mezelf vaak en denk dan, dat gaat me vast niet lukken. Maar tijdens B. Business ontdekte ik, dat als je er mee bezig bent, alles kan lukken. Geduld wordt beloond! Ik ben Thamara hier echt onwijs dankbaar voor."


 
Saskia Vandenbroeck - Blueberry Dynamic - Virtual Assistant

Saskia Vandenbroeck
www.officeconfetti.nl

"De opleiding heeft aan al mijn verwachtingen voldaan. B. Business is een out of the box, praktisch en individueel traject waarin je jezelf beter leert kennen. Het was zo fijn om veel contact te hebben met Thamara, ik heb met haar dingen besproken die ik met niemand anders heb besproken. Thamara veroordeelt niet en heeft nooit gepusht als ik iets niet zo handig deed. Dankzij haar niet aflatende aansporing heb ik nu een eigen bedrijf met de perfecte naam, waar ik zo blij van word! Ook heb ik mijn eigen website gemaakt, ik heb al klanten en ik heb met heel wat tools leren werken. Een belangrijke les die ik meeneem is, dat het niet nodig is om alles perfect voor te bereiden. Geen enkele beslissing is definitief. Je moet er gewoon aan beginnen en dan worden dingen duidelijk. Ik ben zo blij dat ik Thamara heb leren kennen!"


 
Ingrid Meijer - Blueberry Dynamic - Virtual Assistant

Ingrid Meijer
www.truebluebacking.nl

"Ik heb ruim 20 jaar in loondienst gewerkt en ik vond de overstap naar het ondernemerschap doodeng, om eerlijk te zijn. Ik wilde me daarom zo goed mogelijk voorbereiden, om mezelf de grootste kans te geven om een succesvolle start te maken. Thamara’s aanpak sprak me het meeste aan: lekker samen knallen. De opleiding is ontzettend compleet. Zonder B. Business had ik nooit zo’n goed inzicht gehad in wat ik precies wil en kan. Thamara is betrokken en staat altijd klaar met adviezen en peptalks, die mij door moeilijke momenten heen hebben geholpen. Deze zes maanden waren een rollercoaster en nu heb ik echt een up and running business en al mijn eerste klanten! Zonder Thamara was me dit nooit zo gelukt, zij is echt een inspiratie voor alle vrouwen die als zelfstandige aan de slag willen gaan."


 
Eva van Wijk

Eva van Wijk
www.only24hoursaday.nl

"De opleiding bij Thamara was vanaf les 1 gaaf, interessant, informatief en alles wat ik ervan verwachtte. Thamara is anders, inspirerend, verhelderend, eerlijk, KICK ASS! Mijn favoriete onderdeel van de opleiding was de module over websites, omdat ik daar zó creatief van werd, meer dan ik ooit geweest ben! Het belangrijkste dat ik uit de opleiding meeneem, is dat ik zeker weet dat ik weer ondernemer wil zijn! Ik vind Thamara geweldig, heb het ontzettend naar mijn zin gehad en heb een hoop van Thamara geleerd."

 
Rob van Wijk

Rob van Wijk
www.only24hoursaday.nl

“Ik heb voor de opleiding bij Thamara gekozen, omdat ik (samen met Eva van Wijk) goed voorbereid aan ons bedrijf wilde beginnen en Thamara's aanpak spreekt me aan. Ze heeft me geweldige inzichten gegeven, ik ben veel over mezelf te weten gekomen en ik ben er nu absoluut van overtuigd dat dit is wat ik wil. Ik ben haar enorm dankbaar voor haar toewijding en de energie die ze in ons en de opstart van ons bedrijf heeft gestoken. Ze is een topper!"


 
Sandra Keus - Blueberry Dynamic - Virtual Assistant

Sandra Keus
www.samenmetsan.nl

"Daar zit ik dan. Op Schiphol bij gate C15 te wachten op mijn vlucht naar Malaga. Het avontuur gaat beginnen, ik ga een paar maanden vanuit Spanje aan mijn eigen bedrijf werken. Wie had dat gedacht aan het begin van 2015? Ik herinner me nog goed dat ik Thamara via Twitter op het spoor kwam. Wauw, zij doet precies wat ik zou willen! Ik ben haar zo dankbaar voor alles. Ik durf echt wel te zeggen dat ik hier anders niet bij de gate zou hebben gezeten. Ze heeft me zoveel geleerd en zoveel van haar eigen tijd in mij gestopt. Ze is een heel tof mens en legt haar hele ziel en zaligheid in haar werk. Ik vind haar een kanjer en de leukste juf EVER!!!"


 
Colin Kassies - Blueberry Dynamic - Virtual Assistant

Colin Kassies

"Ik heb welgeteld 4 maanden van mijn werkende leven in loondienst gewerkt en ben dus al mijn hele leven zelfstandig, maar ook ik vond het B. Business leertraject een rollercoaster. Kneiterveel lezen, vergelijken en brainstormen, in je eigen al overlopende hoofd. De opdrachten zijn creatief en confronterend. Vooral het nadenken en ook voelen wat je wilt en echt leuk vindt, en de twijfel of je dat dan wel kunt, en er genoeg kennis of talent voor hebt? Soms vervloekte ik mezelf voor mijn gebrek aan discipline, soms werkte ik met plezier tot diep in de nacht aan een opdracht. Gelukkig is Thamara heel lief, direct en to the point. Ik ben superblij dat ik aan deze opleiding begonnen ben, want ik heb er heeeeeel veel uitgehaald."


 
Ingrid Rozema-Bouwman - Blueberry Dynamic - Virtual Assistant

Ingrid Rozema-Bouwman
www.krachtaardig.nl

"Thamara is mijn business coach en daar ben ik ongelooflijk blij mee. Thamara helpt mij te focussen, adviseert bij zakelijke beslissingen en geeft mij gevraagd en ongevraagd advies om mijn business nog beter te maken. Thamara heeft er voor gezorgd dat ik in de super leuke, maar ook spannende startfase van mijn bedrijf altijd op iemand kon leunen en met vertrouwen aan mijn bedrijf kon blijven bouwen. Daarnaast is Thamara ook gewoon een heel tof mens met een enorm groot hart."


 

Wil je ook aan het werk als Virtual Assistant?

Er gaat binnenkort weer een 7-daagse training van start.