the-rapid-trainer-approach
 

Blije klanten, meer verdienen en een groter netwerk opbouwen

Met gemak €1000,- per maand extra verdienen door een simpele online training aan te bieden.

06 t/m 10 mei 2019

Prijs €200,- (ex. btw)
(prijs inc. btw €242,- )

 
header-202.jpg

Het aanbieden van een online training is één van de meest toegankelijke manieren om je succesfactor enorm te vergroten en direct meer te gaan verdienen

Als freelancer zijn er drie belangrijke elementen bepalend voor succes:

1. Genoeg geld verdienen om relaxed te kunnen genieten van de mooie dingen in het leven.
2. De zekerheid van een groot netwerk zodat je nooit zonder werk komt te zitten.
3. Je bestaande klanten blij houden zodat zij anderen over jou zullen vertellen.

Met een eigen online training verenig je deze drie elementen:

1. Een simpele online training kan een belangrijke terugkerende inkomstenbron zijn waarmee je makkelijk €1000,- per maand extra verdient.
2. Het aanbieden van een online training is een fantastische manier om potentiële klanten naar je toe te trekken en je netwerk uit te breiden met nieuwe fans.
3. Het aanbieden van een online training is een uitgesproken manier om een goede relatie met je bestaande klanten te onderhouden door ze iets van toegevoegde waarde te verkopen naast je huidige aanbod.

Wil je weten hoe jij direct meer kunt gaan verdienen en jouw succesfactor flink kunt vergroten door je eigen simpele online training te ontwikkelen?

Iedereen heeft kennis en ervaring die geld waard zijn

Iedereen heeft specifieke kennis en ervaring die van belang kan zijn voor anderen. Denk je dat jij de uitzondering bent op deze regel? Think again. Misschien is jouw persoonlijke expertise niet zo voor de hand liggend als je graag zou willen. Dat kan. Het feit dat je het niet in een oogopslag ziet betekent echter niet dat je het niet in huis hebt. Het kan dat je er even naar moet zoeken. In deze training helpen we jou hiermee. We geven je de tools om jouw onderwerp te vinden en leren je een eenvoudige en effectieve methode om er een volwaardige training van te maken die je aan je klanten kunt verkopen. Aan het einde van deze korte opleiding heb je alles in handen om je klanten met trots een waardevolle betaalde training aan te kunnen bieden. Zo heb je een nieuwe inkomstenbron en een professionele toevoeging voor je eigen onderneming waar je nog jaren plezier van zult hebben.

online training is booming voor freelancers

 • Eenmaal gemaakt is het een kleine moeite om je online training eindeloos opnieuw te verkopen aan een nieuw publiek. Zo heb je met een eigen online training een effectief middel in handen om constant je netwerk uit te breiden en heb je tegelijkertijd een terugkerende inkomstenbron waar je makkelijk €1000,- per maand extra mee kunt verdienen.

 • Het aanbieden van een online training kan jouw positie als deskundige enorm versterken. Dit kan voor potentiële klanten een goede reden zijn om voor jou te kiezen in plaats van een concurrent.

 • Met een online training op het menu heb je je bestaande netwerk naast je huidige aanbod straks nog meer moois te bieden.

 • Het aanbieden van een online training kan een uitgesproken kans zijn om je netwerk uit te breiden. Je leert nieuwe mensen kennen en kunt ze meteen laten zien wat je in huis hebt en hoe gepassioneerd je bent over je vak.

Met de verkoop van een simpele online training kun je makkelijk 1000,- per maand extra verdienen

the-rapid-trainer-approach-block-401-fade.jpg

Laat jij deze kansen liggen?

Het aanbieden van een online training is één van de meest effectieve manieren om je succesfactor te vergroten en direct meer te gaan verdienen. Toch laten veel ondernemers deze kans liggen.

Veelgehoorde problemen zijn:

 • Aan jezelf gaan twijfelen omdat je denkt dat je de kennis en ervaring niet in huis hebt om anderen iets te leren.

 • Een overweldigend gevoel van demotivatie door de complexe technische zaken die je denkt te moeten beheersen om online trainingen aan te kunnen bieden.

 • Een onterechte onzekerheid over eigen vakkundigheid en bang zijn om ergens geld voor te vragen zelfs als je echt iets van waarde te bieden hebt.

 • Veel te groot denken en jezelf onzeker maken door jezelf te vergelijken met mensen die al tientallen jaren ervaring hebben in het aanbieden van trainingen.

Vergeet deze problemen. Het maken en verkopen van een simpele online training is veel makkelijker dan je denkt.

wat je echt nodig hebt is simpel

Je hoeft echt niet moeilijk te denken om een simpele online training aan te maken en te verkopen. Je hebt maar twee dingen nodig:

 1. Inhoud voor je training.

 2. Een manier om de inhoud aan je deelnemers aan te leveren.

Je kunt deze twee zaken zo simpel of complex maken als je zelf wilt. Wij gaan voor eenvoud.

Je bent als zzp’er elke dag bezig om je kennis en ervaring aan te bieden in de vorm van een product of dienst. Het is van daaruit maar een kleine stap om diezelfde kennis en ervaring aan te bieden in de vorm van een online training. Wij helpen je op weg om anders naar je eigen vaardigheden te kijken en te ontdekken welke onderwerpen geschikt zijn om een eigen online training van te maken.

Je hebt ook geen complexe en dure online leeromgeving nodig om een goede training te kunnen verkopen aan je klanten. In deze korte opleiding leren we je een super simpel systeem waarmee echt iedereen in een hele korte tijd zonder technische kennis of bijkomende kosten een training kan lanceren.

the-rapid-trainer-approach-block-201.jpg

Wat wordt er behandeld in deze opleiding

 1. Het gereedschap en de methodes om een geschikt onderwerp te vinden voor je eigen training.

 2. Een simpele test om er zeker van te zijn dat er vraag is naar het onderwerp van je keuze.

 3. Een methode om een kwalitatief hoogwaardige inhoud voor je training te ontwikkelen.

 4. Gedetailleerde uitleg en tutorials bij elke stap die je moet doorlopen om je training te bouwen en publiceren.

 5. Een overzicht van alle online tools die je nodig hebt om je training te kunnen maken en verkopen.

 6. Je krijgt een handleiding waarin we je exact uitleggen hoe je je deelnemers de best mogelijke begeleiding kunt geven. Vanaf het moment van inschrijving tot na het afronden van de training.

 7. We gaan uitgebreid in op de meerwaarde van groepsbegeleiding tijdens je training. We leren je stap voor stap hoe je een actieve live groep kunt toevoegen aan je training, hoe je zinvolle interactie creëert in je groep en hoe je hiermee de ervaring van je deelnemers naar een hoger niveau tilt.

 8. Je krijgt geavanceerde tips en handige extra’s die je kunt inzetten om het aanbieden van je training aan de achterkant te automatiseren.

Gedurende de opleiding krijg je elke dag:

 • Een nieuwe lesmodule waarin we een theoriedeel behandelen.

 • Eén of meerdere opdrachten om je kennis direct in de praktijk te brengen en je eigen online training te bouwen.

 • Persoonlijke begeleiding, feedback en aanmoediging in onze live Facebookgroep

details

Wanneer:
Opening en introductie op zondag 05 mei 2019
Opleiding van maandag 06 t/m vrijdag 10 mei 2019

Waar:
Online - in onze eigen leeromgeving

Aanwezigheid:
Flexibel. Elke ochtend wordt een nieuwe les vrijgegeven waar je op het door jou gekozen tijdstip die dag aan kunt werken.

Persoonlijke feedback en coaching in onze live Facebookgroep
Voor de duur van de opleiding zal er een live Facebookgroep zijn waar je je opdrachten kunt delen en feedback krijgt van ons. Je krijgt coaching bij je ontwikkelingsproces en er is ruimte om al je vragen te stellen. Ook is de Facebookgroep een perfecte gelegenheid om andere ondernemers te ontmoeten, vriendschappen te sluiten en zo direct je netwerk uit te breiden.

Tijdsinvestering:
Gemiddeld twee uur per dag. 

Financiële investering:
€200,- ex. btw (€242,- inc. btw)

 

Meedoen?

MIS HET NIET!

Datum: 06 t/m 10 mei 2019

 
Prijs €200,- (ex. btw)
(prijs inc. btw €242,- )

header-202.jpg

ERVARINGEN VAN onze DEELNEMERS

 
Hetty Knottenbeld.jpg

Hetty Knottenbeld
www.helderbegin.nl

"De trainingen van Blueberry Dynamic zijn bijzonder goed in elkaar gezet. Zowel qua opbouw als inhoudelijk. Alle vragen en opdrachten zijn erop gericht jezelf als ondernemer, je ideale klant en het product dat jullie verbindt beter te leren kennen, zodat je de combinatie ervan optimaal kunt inzetten en het beste uit jezelf en je bedrijf kunt halen. Elke keer kwam ik tot nieuwe inzichten door de fantastische mens-gerichte en coachende insteek van de trainingen die diepere lagen raken."

Marit+Verlaat.png

Marit Verlaat
www.wanderfulassistant.com

“Ik kan met zekerheid zeggen dat ik nooit zover zou staan als ik nu doe zonder de hulp van Blueberry Dynamic. Niet zomaar iets doen omdat je denkt dat het zo moet, maar goed nadenken wat jou gelukkig maakt. Plus ik kwam dingen tegen waar ik zelf nooit over na had gedacht, die echt essentieel zijn om je bedrijf te laten slagen.”

Emma Clark

Emma Clark
www.virtualmissperfectionist.nl

"Wat Thamara en Lior, en dus Blueberry Dynamic, zo ontzettend te gek maakt, is de nadruk die zij leggen op jóúw manier, jóúw wensen, jóúw persoonlijkheid. Thamara en Lior hebben bakken met mensenkennis en kunnen je daardoor altijd enorm fijn helpen. Ze willen je niet helpen zomaar een bedrijf op te zetten of verder te ontwikkelen, ze willen je helpen JOUW bedrijf op te zetten of verder te ontwikkelen. Je wordt door ze geprikkeld, gestimuleerd, uitgedaagd. Daarbovenop zijn ze onwijs lief en goed in het boosten van je zelfvertrouwen. Ik word gewoon echt enorm blij van ze én van hun trainingen! Ga er volgende week weer eentje volgen."

VEELGESTELDE VRAGEN

Moet ik 5 dagen lang volledig beschikbaar zijn voor de opleiding?
Nee, zeker niet. Je krijgt elke dag nieuwe theorie en opdrachten toegestuurd en je kunt zelf bepalen wanneer je ermee aan de slag gaat. Als het nodig is kun je zelfs een dag overslaan en later weer inhalen. De Facebookgroep is gedurende de training op alle uren toegankelijk. De manier waarop deze opleiding gegeven wordt is erg flexibel, zodat iedereen er het maximale uit kan halen.

Hoeveel tijd ben ik kwijt aan de opleiding?
The Rapid Trainer Approach duurt 5 dagen, per dag ben je ongeveer twee uur bezig met het materiaal. Je kunt volledig zelf bepalen op welk moment van de dag je met het materiaal aan de slag gaat. Verder kun je zelf bepalen hoeveel tijd je wilt besteden aan activiteiten in de Facebookgroep.

Voor wie is de The Rapid Trainer Approach?
Dit programma is voor elke ondernemer die zijn of haar kennis op een bredere manier wil inzetten om zijn klanten beter van dienst te zijn, een nieuwe inkomstenstroom te genereren en zijn online zichtbaarheid wil vergroten door het maximale uit de beschikbare online mogelijkheden te halen. Het maakt niet uit of je net begonnen bent of al tien jaar bezig bent.

Kan ik ook op een andere manier betalen dan de opgegeven mogelijkheden?
Ja hoor, dat kan. Neem even contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Kan ik deze training declareren bij de Belastingdienst?
Ja, je kunt dit opgeven als scholingskosten.

Ik ben in die periode 1 dag niet beschikbaar, kan ik dan alsnog meedoen?
Zolang je de ruimte hebt om binnen de 5 dagen het lesmateriaal door te nemen en de opdrachten te doen is dat geen probleem.

Ik ben die periode op vakantie, kan ik dan alsnog meedoen?
Dat ligt er aan of je tijdens je vakantie bezig wilt zijn met een online opleiding en of je op je vakantiebestemming over goed internet beschikt. Het kan een mooi voorbeeld zijn van de vrijheid die werken op afstand biedt. 

Is deelname aan de live Facebookgroep verplicht?
Nee. Als je om wat voor reden dan ook niet mee wilt of kunt doen in de Facebookgroep dan is dat geen probleem. Je mist wel de gelegenheid om contact te maken met andere deelnemers en persoonlijke feedback op je werk te krijgen van ons. 

Ik heb geen Facebook. Wat nu?
Dat is geen probleem, Je krijgt alsnog toegang tot het theoretisch materiaal en de praktijkopdrachten. Wil je toch graag deel uitmaken van de groep? Dan kun je altijd een tijdelijk Facebook account aanmaken, iets wat we zeker aanraden.