VA LAB

De grootste virtual assistant community van Nederland

 

Als online werkende professional is het prioriteit om up-to-date te blijven van vakkennis, problemen adequaat op te lossen en geïnspireerd en creatief te blijven. In isolatie gaat dit snel verloren en daarom is de VA Lab community al sinds jaar en dag de go-to plek voor elke zelfstandig werkende virtual assistant. De input en activiteit zijn hoog, net als de gunfactor.

Wil je weten met welk programma je je werk kunt doen of hoe anderen een bepaald werkproces aanpakken? Kom je ergens niet uit of ben je ziek en heb je hulp nodig? Als lid van VA Lab heb je dagelijks toegang tot de expertise van zo’n 1000 andere professionals. En het is ook nog eens erg gezellig, er zijn al vele zakelijke samenwerkingen en persoonlijke vriendschappen ontstaan. Daarnaast wordt er continu werk aan elkaar doorgespeeld.

Bovenop dit alles krijg je ook regelmatig ondernemersadvies en tips van Thamara zelf; oprichter van Blueberry Dynamic, één van de allereerste VA opleiders van ons land en expert in online ondernemen.

VA Lab is een besloten Facebookgroep waar je gratis aan kunt deelnemen en veel winst uit haalt. Doe je mee?

 
 
Ben echt super blij dat ik deze groep tegen ben gekomen, alle puzzelstukjes vallen ineens op z’n plek! Heel tof om van iedereen te mogen leren, mee te mogen denken en feedback te ontvangen. Super bedankt! En een extra bedankje voor Thamara Zijlstra, I think you rock!
— Lindsy
Wat hangt hier een heerlijke positieve vibe. Super fijn dat iedereen elkaar helpt en openstaat voor vragen.
— Annemarie
Proost op alle leuke mensen die ik via deze groep ook live heb leren kennen. Ondernemen is nog meer een feestje met jullie erbij!
— Hetty