VA LAB

De Virtual Assistant Community

Dat je omgeving niet zo goed snapt dat je in je pyjama (of bikini?) achter je laptop zit, maar géén CandyCrush speelt, en soms dagen de deur niet uitkomt, maar wel knalhard doekoes binnenhengelt, kan lastig zijn.

Gelukkig bestaat er een waanzinnige groep Virtual Assistants, die precies snapt hoe jouw wereld eruit ziet. Een besloten community helemaal voor en door VA's en uniek in Nederland en België. 

Ben echt super blij dat ik deze groep tegen ben gekomen, alle puzzelstukjes vallen ineens op z’n plek! Heel tof om van iedereen te mogen leren, mee te mogen denken en feedback te ontvangen. Super bedankt! En een extra bedankje voor Thamara Zijlstra, I think you rock!
— Lindsy

Word nu lid van VA Lab

VA Lab is the place to be voor alles waar je als (aanstormend) Virtual Assistant tegenaan loopt;

  • Zoek je de beste online tool om je bergen te verzetten? 
  • Heb je een lastige klant en twijfel je over wat je moet doen?
  • Heb je een mega succes gehad en wil je dat even van de daken schreeuwen?
  • Ben je ziek en heb je hulp nodig?
  • Wil je dat iemand even meekijkt en je feedback geeft?
Wat hangt hier een heerlijke positieve vibe. Super fijn dat iedereen elkaar helpt en openstaat voor vragen.
— Annemarie

Dit haal je er ook nog eens uit

  • Meer samenwerkingen/klanten/opdrachtgevers
  • Je ei kwijt kunnen bij mensen die snappen waar je het over hebt
  • De mogelijkheid je Virtual Assistant- collega's in het echt te ontmoeten (er zijn al zoveel samenwerkingen én vriendschappen ontstaan)
Proost op alle leuke mensen die ik via deze groep ook live heb leren kennen. Ondernemen is nog meer een feestje met jullie erbij!
— Hetty

VA Lab is Gratis en op Facebook (lekker handig, want daar zit je toch de hele dag). Daar bovenop krijg je ook nog eens af en toe een mail met de fijnste updates, zodat je altijd on top of everything bent. 

Deze groep rocks
— Yvonne
 

De inschrijving is tijdelijk gesloten.

 

'Helaas is de inschrijving tijdelijk gesloten. Momenteel wordt er door Blueberry Dynamic hard gewerkt aan een hoger niveau van dienstverlening en het bieden van een grotere meerwaarde voor leden van VA Lab. Om ruimte te bieden aan deze kwaliteitsverhoging is het aanmelden voor nieuwe leden helaas tijdelijk niet mogelijk. De inschrijving zal op relatief korte termijn weer opengesteld worden, de precieze datum is echter nog niet bekend.

Mocht je je heel graag willen aanmelden voor VA Lab dan wil ik je vragen nog heel even geduld te hebben. Je kunt je hier inschrijven op de mailing van Blueberry Dynamic om automatisch op de hoogte te worden gehouden van alle activiteiten rond VA Lab. Je hoort dan als eerste wanneer de inschrijving weer open gaat. 

Bedankt voor je geduld,

Thamara'