Regels & Richtlijnen

VA Lab is al sinds jaar en dag de go-to plek voor elke zelfstandig werkende virtual assistant. De input en activiteit zijn hoog, net als de gunfactor. Fijn dat je hieraan wil deelnemen en bijdragen.

Goed om te weten: Als lid van deze groep ga je automatisch akkoord met de volgende regels en richtlijnen. Doe je dat niet dan kun je jezelf verwijderen uit de groep.

Inhoud

 • Regels & Richtlijnen
 • Thamara
 • Tips
 • Overtredingen
 • Klachten
 • Contact

Regels

 1. Promotie van jezelf en van anderen is NIET toegestaan. Promotie* wordt zonder waarschuwing verwijderd.

  * Promotie is: het noemen van producten, diensten, blog posts, trainingen, programma’s, webinars, events, affiliate links, delen van links naar eigen werk zoals website of social media kanalen, het doen van marktonderzoek, etc.

 2. Wees vriendelijk in je communicatie. Kritische discussies worden toegejuicht, maar negatieve communicatie naar een persoon toe kan leiden tot verwijdering uit de groep.

 3. Alles wat je leest in de groep wordt in vertrouwen met je gedeeld, beschaam dit vertrouwen niet. Indien je denkt iemand te kunnen helpen door informatie te delen met derden gaat dit ALTIJD in overleg met de desbetreffende persoon. Je kunt namelijk niet altijd zelf inschatten of er ongewenste consequenties zitten aan het delen van informatie.

 4. Bied jezelf niet aan als werkzoekende. Iedereen is altijd op zoek naar meer werk en VA Lab is geen marktplaats. Er worden wel regelmatig nieuwe samenwerkingen aangeboden en daar kun je altijd op reageren.

 5. Virtual assistant stuff only! Een VA is niet per definitie hetzelfde als een secretaresse, personal assistant of management ondersteuner of iets soortgelijks. Er bestaan veel groepen online voor al deze beroepen of categorieën. Een groep voor en door virtual assistants is echter uniek, laten we dat zo houden.

Thamara

VA Lab is opgericht door Blueberry Dynamic om je zo goed mogelijk te kunnen helpen bij je ondernemersavontuur. Oprichter Thamara is de community manager van VA Lab en zal namens Blueberry Dynamic regelmatig tips en advies delen in de groep en trainingen, producten en evenementen promoten die je kunnen ondersteunen als virtual assistant en als ondernemer.

Tips

1. Wees behulpzaam. Het is de beste zelfpromotie die er is.

2. Deel dingen waar anderen wat aan hebben. Tools waar je lyrisch over bent, succesverhalen of werk waar je zelf niet aan toe komt of geen verstand van hebt.

3. Als jij je iets afvraagt, doen anderen dat ook. Dus laat jezelf zien, vraag en deel.

4. Heb geduld. Je vraag wordt altijd beantwoord en je werk wordt altijd opgemerkt.

Overtredingen

De regels zijn er niet om te bitchen, maar om de steeds groter groeiende en zeer actieve groep prettig te kunnen laten functioneren. Bij het overtreden van één van de regels kun je zonder waarschuwing uit de groep worden verwijderd. Geen excuses!

Twijfel je of iets wel of niet is toegestaan? Vraag het Thamara.

Contact

Contact opnemen met oprichter en community manager Thamara kan via e-mail of Facebook messenger.

VA Lab is een onderdeel van Blueberry Dynamic | Opleiding, coaching en resources voor virtual assistants

E-mail: valab@blueberrydynamic.nl
Website: blueberrydynamic.nl
Facebook: www.facebook.com/blueberrydynamic
Linkedin: nl.linkedin.com/in/thamarazijlstra