Welkom

Fijn dat je er bent

VA Lab is een besloten community voor virtual assistants (to be). Een fijne en actieve groep waar je veel kunt leren en gelijkgestemden kunt ontmoeten. Fijn dat je hieraan wil deelnemen en bijdragen. Dankjewel!

Goed om te weten: Als lid van deze groep ga je automatisch akkoord met de regels en richtlijnen. Doe je dat niet, dan kun je jezelf verwijderen uit de groep. No hard feelings. 

Contact opnemen met Thamara kan via e-mail (valab@blueberrydynamic.nl) of Facebook messenger. Kies je voor contact via Facebook messenger hou er dan rekening mee dat je bericht in eerste instantie bij de berichtverzoeken terecht komt, een inbox die niet dagelijks wordt gecheckt. 

 
VA Lab - de virtual assistant community van Nederland
 


ZO HAAL JE HET MEESTE UIT DE GROEP


1. Wees behulpzaam en oprecht! Er bestaat geen betere zelfpromotie dan dat.

2. Deel dingen waar anderen wat aan hebben. Tools waar je lyrisch over bent, succesverhalen of werk waar je zelf niet aan toe komt of geen verstand van hebt. 

3. Wees niet bang om jezelf te laten zien. Stel vragen, niets is gek. Iedereen weet hartstikke veel (ook als je van jezelf misschien denkt dat dat niet zo is) en iedereen heeft juist andere kennis. En we zijn allemaal hartstikke nieuwsgierig. Als jij je iets afvraagt, doen anderen dat ook. So let's share. 

4. Heb geduld. Je vraag wordt altijd beantwoord en je werk wordt altijd opgemerkt.

 

Regels & Richtlijnen

 

1.
Promotie van jezelf en van anderen is NIET toegestaan. Promotie* wordt zonder waarschuwing verwijderd.

* Promotie is: het noemen van producten, diensten, blog posts, trainingen, programma's, webinars, events, affiliate links, delen van links naar eigen werk, etc. 

2.
Wees lief en menselijk. Ook online komt je het verst met vriendelijke communicatie.

3.
Don't be lazy. Geduld is moeilijk en extra inzet soms ook, maar het wordt beloond. Stelt iemand een vraag en heb je het antwoord ooit in een blog post geschreven bijvoorbeeld? Plaats niet de link (want: geen promo's), maar schrijf het antwoord kort opnieuw (want: behulpzaam en fijn en als iemand denkt 'damn, wat slim', dan zoekt hij of zij je vanzelf wel op).

4.
Alles wat je leest in de groep wordt in vertrouwen met je gedeeld. Beschaam dit vertrouwen niet. Het wordt onwijs gewaardeerd als je iemand wil helpen en als je daarvoor informatie naar buiten wil brengen dan moet je ALTIJD eerst vragen of iemand daar wel op zit te wachten. Want: assumption is the mother of all fuck-ups en soms zijn de gevolgen van je actie niet te overzien.

5.
Bied jezelf niet aan als ‘werkzoekende’. Iedereen is altijd op zoek naar meer werk en VA Lab is geen marktplaats. Er worden wel regelmatig nieuwe samenwerkingen aangeboden en daar kun je altijd op reageren. 

6.
Virtual assistant stuff only! Een VA is niet per definitie hetzelfde als een secretaresse, personal assistant of management ondersteuner of iets soortgelijks. Er bestaan veel groepen online voor al deze beroepen of categorieën. Een groep voor en door virtual assistants is echter uniek, laten we dat zo houden.

7.
Ik, Thamara Zijlstra, heb VA Lab gecreëerd, om je op alle mogelijke manieren zo goed mogelijk te kunnen helpen en daarom zal ik ook regelmatig trainingen, producten en events promoten. Zodat je altijd als één van de eersten op de hoogte bent van gave nieuwe dingen en je jezelf kunt blijven ontwikkelen tot een knalgoede VA. 

 

Overtredingen

De regels zijn er niet om te bitchen, maar om de steeds groter groeiende en zeer actieve groep prettig te kunnen laten functioneren. Bij het overtreden van één van de regels kun je zonder waarschuwing uit de groep worden verwijderd. No excuses!

Twijfel je of iets wel of niet is toegestaan? Stuur een mail naar valab@blueberrydynamic.nl.

 

Klachten

Zie je dat de regels worden overtreden of gebeurt er iets wat je onacceptabel vindt? Deel dit dan (anoniem) via het klachtenformulier.

 

dankjewel

VA Lab is een fantastische groep (ja echt, dat zegt iedereen) en ik vind het te gek dat je daar aan wilt bijdragen.

Geniet van VA Lab en leer ervan. 


Thamara
 

VA Lab is een onderdeel van Blueberry Dynamic | Opleiding, coaching en resources voor virtual assistants


Website: https://www.blueberrydynamic.nl
Facebook: https://www.facebook.com/blueberrydynamic
Linkedin: nl.linkedin.com/in/thamarazijlstra